Braun vam pomaga izbrati popolna darila za pod novoletno smrečico

7. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

Božično-novoletni prazniki so že skoraj tu in bližajoči se zaključek leta 2017 je zopet priložnost za premislek o najpomemnejših trenutkih, ki smo jih doživeli v letošnjem, iztekajočem se letu. Prav iz teh posebnih trenutkov lahko črpamo navdih za izbiro popolnih daril za naše najljubše osebe.

Obudimo čudovite spomine in pomagajmo ustvariti nove z izbiro daril Braun, ki prinašajo večjo eleganco in učinkovitost pri najpomembnejših trenutkih vsakdanjega življenja.

Poskrbite, da bodo vsi, ki so vam blizu, novo leto začeli zadovoljni s svojim izgledom in da se bodo dobro počutili. Z Braunovimi inovativnimi izdelki vrhunske kakovosti za lepotno nego in odstranjevanje dlačic njej podarite najbolj gladko in sijočo kožo, njemu pa gladko britje ali natančno oblikovan slog brade. Tako bosta oba zadovoljna in samozavestna ob vseh pomembnih trenutkih v prihajajočem letu.

Svojim najbližjim zagotovo želite podariti nekaj izjemnega in pozornega, kar je možno le, če jih dobro poznate in razumete, kaj je zanje najpomembnejše. Z osebnim darilom Braun boste njej ali njemu podarili učinkovito orodje za oblikovanje želenega osebnega sloga in s tem občutek samozavesti v vsakdanjem življenju.

ZANJO

Navdihujoča lepotna nega

Bodisi da kupujete za svojo mamo, sestro, najboljšo prijateljico ali partnerico, z Braunom ji boste lahko omogočili, da bo imela najbolj gladko, sijočo kožo od glave do pet vse leto, ne da bi za to morala porabiti veliko časa in prekinjati svoje opravke. Pomagajte ji »ostati v igri« z vrhunskimi epilatorji Silk-epil, ki se natačno prilagajajo linijam njenega telesa ali ji podarite razvajanje obraza z Braunovim epilatorjem za obraz Face za svež videz vsak dan ali pa ji omogočite preprosto, trajno in varno odstranjevanje dlačic doma z Braunovimi IPL izdelki.

Več na: https://www.bigbang.si/braun-zenski-urejevalniki

ZANJ

Gladko britje ali natančno oblikovana brada brez kompromisov

Moškemu, ki zasluži najboljše, podarite vrhunsko izkušnjo z Braunovimi brivniki, strižniki ali oblikovalniki. Če mu je všeč klasično gladko britje, bodo brivniki Braun Series prinesli natančnost in udobje v njegovo jutranjo brivno rutino. Če pa se raje odloča za oblikovanje brade ali urejanje od glave do pet, mu za natančno oblikovanje lastnega sloga podarite izdelke iz Braunovih serij urejevalnikov in strižnikov, ki mu omogočajo kreativnost in natančen nadzor nad lastnim videzom.

Izbira številnih izdelkov Braun je tudi nakup brez tveganja, saj do 31. 1. 18 velja 100-dnevno jamstvo za vračilo kupnine, če z nakupom ne bi bili zadovoljni.

Več na: https://www.bigbang.si/brivniki-braun

Značke: Braun brivniki