Brigitte Macron na udaru kritikov zaradi izbire športnih čevljev

Brigitte Macron na udaru kritikov zaradi izbire športnih čevljev (foto: Profimedia) Profimedia
29. 1. 2019

Francoska prva dama Brigitte Macron se je znašla v nemilosti modni kritikov.

Francoski predsednik Emmanuel Macron in prva dama Brigitte Macron sta nedavno obiskala Egipt, številnim modnim kritkom pa ni bila všeč modna kombinacija, ki si jo je Brigitte izbrala za to priložnost.

Francoska prva dama je elegantni kostim dopolnila s športno obutvijo znamke Louis Vuitton, ki jo naravnost obožuje. Ko so modni kritiki videli njeno modno kombinacijo so bili polni zgražanj in nič kaj prizanesljivi na račun Brigitte Macron. Brigitte je v takšni modni kombinaciji obiskala sloviti Abu Simbel v Egiptu in se obula povsem športno, saj je vedela, da bo tisti dan veliko hodila, zato je želela, da bi bila njena obutev čim bolj udobna.

Prvi dami Francije so modni kritiki močno zamerili, ker je za obisk tega svetega kraja nosila tako zelo običajno modno kombinacijo. Pomagalo ni niti to, da je poleg športne obutve nosila zares eleganten kostim. Brigitte sicer velja za pravo modno ikono, ki jo imajo modni kritiki še kako radi, a vse se zdi, da se tudi največjim kdaj zgodijo kakšne modne napake.