Citypark oboževalki Jana Plestenjaka podaril koncert v dnevni sobi

Citypark oboževalki Jana Plestenjaka podaril koncert v dnevni sobi (foto: FOTO: promocijski material) FOTO: promocijski material
9. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

»Bilo je res fantastično, komaj sem zadržala solze sreče in veselja. Nestrpno sem čakala, da ga spoznam, zato sem ga pozdravila kar na dvorišču. Vzdušje je bilo enkratno, prišel je ves nasmejan,« je povedala oboževalka Mica iz Begunj na Gorenjskem, kateri je Citypark podaril koncert Jana Plestenjaka v domači dnevni sobi.

Glasbenik je navdušil s svojim glasom, zapel kar 10 svojih uspešnic, podaril nekaj svojih podpisov in se slikal z vsemi družinskimi člani. »Prišel je k nam na dom, v našo dnevno sobo, vsi smo bili neučakani, ganjeni in polni pričakovanj. Razveselil je tudi mojo družino in prijatelje, vsi skupaj smo zaplesali. Še naš malček je migal v ritmih njegovim pesmi, moja sestra pa je Janova velika oboževalka,« je dogajanje opisala mlada mamica.

To je tretji Janov koncert na domu, ki ga je podelil Citypark, najsodobnejše nakupovalno središče v Sloveniji. Razveselili so že eno nagrajenko v Ljubljani in drugo v Mengšu, in sicer v sklopu nagradnih iger na Polni noči popustov.

Citypark decembra z Janom Plestenjakom pripravlja še eno presenečenje. Glasbenik bo za 3 srečneže, ki bodo izžrebani v nagradni igri, pripravil prav poseben koncert pri Janu Plestenjaku doma. Nagradna igra bo objavljena na Facebook strani centra. Skupno bo Jan razveselil 9 srečnežev iz treh nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja SES Center management.