Cityparkov modni spektakel navdušil obiskovalce

Cityparkova revija spodnjega perila.  (foto: robert krumpak) robert krumpak
12. 3. 2018

"Challe Salle!" je vzklikala množica obiskovalcev Cityparka, ko so peli skupaj s priljubljenim raperjem. Nekajkrat se je celo umaknil in prepustil mikrofon publiki, ki je znala besedila na pamet in skupaj so zapeli pesem do konca. Z njim so zapeli tudi številni mladi navdušenci, nekateri celo na odru. Čudovite zvoke nastopa Lee Sirk, zmagovalke letošnjega izbora za pesem Evrovizije 2018, so spremljale v zraku plapolajoče roke. Ob njej so se na odru sprehajale manekenke in manekeni v oblačilih številnih blagovnih znamk, ki so zastopane v največjem nakupovalnem centru Citypark, ki letos slavi 16. rojstni dan.

Klemen Bunderla z manekenkami in manekeni na Cityparkovem pomladnem vikendu užitkov.
Cityparkov modni spektakel je predstavil smernice za novo sezono.
Direktor Cityparka Toni Pugelj v družbi Lee Sirk (levo) in Challeta Salleta (desno).
Priljubljeni raper Challe Salle je na Cityparkovem pomladnem vikednu užitkov navdušil množico.
Ekipa Local Heroes s Filipom in Blažem na Cityparkovem modnem spektaklu.
Zmagovalka EME 2018 Lea Sirk je očarala občinstvo Cityparkovega modnega spektakla.
Mladi manekeni so v Cityparku predstavili smernice otroške mode.
Množica je v Cityparku čakala podpise nastopajočih.

"Najlepše je videti številne obraze obiskovalcev, ki so uživali v spektaklu, se sprostili in v modnih revijah dobili ideje, kaj vse lahko dobijo v naših trgovinah. V Cityparku cenimo, da nas obiščejo in spremljajo, kajti praznovanje 16. rojstnega dne je namenjeno predvsem za vse naše zveste obiskovalce," je ob tem dejal direktor Cityparka Toni Pugelj.

V duhu praznovanja so se številne prireditve za obiskovalce odvijale cel mesec, v vrtincu desetakov je Citypark podeljeval tudi darilne bone Desetak. Modni spektakel pomladnega vikenda užitkov z različnimi glasbeniki, odvijal se je dva popoldneva, je spretno povezoval voditelj Klemen Bunderla, pa je bil vrhunec enomesečnega dogajanja. Dih jemajoč je bil tudi akrobatski šov Filipa Kržišnika in Blaža Slaniča, ki sta s skupino Local Heroes prikazala nekaj neverjetnih akrobatskih elementov in dvignila raven adrenalina med občinstvom. V modnih revijah so bili pod stilsko taktirko Metke Albreht predstavljeni športni, casual in elegantni videzi, spodnje perilo in otroška oblačila. Modni spektakel se je zaključil z deljenjem kartic in podpisov. Te sta oboževalcem namenila Lea Sirk in Challe Salle, ki ga ljubitelji njegovih ritmov še dolgo niso spustili iz rok.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 16. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo približno 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 260 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.

Priporočamo