Damski seksapil Lili Žagar

Damski seksapil Lili Žagar (foto: PlanetTV) PlanetTV
3. 2. 2015

Potem ko mnogi verjetno komaj čakate, da se na Planet TV prične nova oddaja Moj dragi zmore, nam je uspelo izvedeti nekaj več o oblačilih, v katerih bo blestela lepša polovica priljubljenega voditeljskega para.

Barbara Plavec Brodnjak, stilistka, o sodelovanju z Lili in njenih kreacijah:

Sodelovanje z Lili je bil prav poseben izziv, saj je bilo to najino prvo. Lili vsak oblikovalec vidi po svoje in tudi sama sem si naredila idejne skice prav na njeno postavo in lik. Tudi Lili je imela nekaj idej in želja. Glede na to, da je bila v preteklih vodenjih omejena z materiali oz. predvsem z bleščečimi materiali, si je teh še posebej želela. No, nekaj sva jih res uporabili. Glede na to, da je scena casino je bila ta odločitev na mestu. Po nekaj sestankih mi je dokončne odločitve popolnoma prepustila in s tem izrazila popolno zaupanje. Mislim, da sva se odlično ujeli in upam, da bova še kdaj sodelovali.

Rdeča nit je damski seksapil, s katerim nisva hoteli pretiravati, po drugi strani pa tudi ni bilo razloga, da pri Lili ne poudarim njenih atributov. Sezona bo zanimiva in pisana.

Moja najljubša obleka te sezone je definitivo dolga srebrna toaleta, kajti, ko sem jo videla, kako prefinjeno se zna Lili v njej gibat, mi je v tistem trenutku postala najljubša. A verjamem, da si bo vsak izbral svojo. Tudi Marko je izbral svojo najljubšo pa čeprav, ga z Lili nisva spraševale o tem. Njegova je tista zelena, v kateri sta posnela promocijski spot. Meni ni nič tako posebnega, a moške oči pač vidijo drugače. Njegove pa sploh, saj jo je nosila njegova draga. Katera je bila Lili najbolj všeč, pa bi težko rekla. Iz oddaje v oddajo je ponavljala, da ne ve, za katero bi se odločila, če bi morala izbrat eno.

Priporočamo