Denis Porčič (Zvezde plešejo) presenetil z modnim videzom!

Denis Porčič  (Zvezde plešejo) presenetil z modnim videzom! (foto: Goran Vadlja Kamenjašević) Goran Vadlja Kamenjašević
Vir: Nova
27. 6. 2017

Raper in borec Denis Porčič Chorchyp nas je v šovu Zvezde plešejo razveseljeval s svojo neverjetno preobrazbo v plesalca. Ker je izgubil skoraj šest kilogramov mišične mase, so mu tudi plesni kostumi veliko bolje pristajali, sploh zaradi zelo oprijetega materiala. In ko smo že mislili, da bo Denis po koncu smuknil nazaj v široke športne trenirke in udobne superge, nas je na nedavnem dogodku presenetil s prav posebnim modernim videzom.

Denis se je na rojstnodnevni zabavi priljubljenega športnega lokala pojavil v novi podobi, kakršnega še nismo videli, še manj pričakovali. Postavni mišičnjak je namreč nosil oprijeto majico in oprijete hlače do gležnjev, za spremembo pa je tokrat superge zamenjal za modne mokasinke.

Glede na to, da je na dogodek prišel v družbi soplesalke Martine Plohl, ki je blestela v seksi rumeni kratki obleki z vrtoglavo visokimi petami, je bilo možno sklepati, da sta se že vnaprej modno uskladila.

"To, kar danes vidite na meni, ni moj najnovejši modni slog, je pa zagotovo modna preobrazba. Že v šovu sem Martini obljubil, da se bom po koncu enkrat uredil in športna oblačila zamenjal za nekaj bolj modernega. Zato mi je za rojstni dan, ki sem ga praznoval konec maja, podarila to majico, hlače in čevlje. Vse je izbrala sama, jaz sploh nisem vedel, kaj načrtuje. Povsem sem bil presenečen," v smehu pove Denis, ki ne skriva navdušenja nad svojo osebno stilistko, kot se pošali. Hitro pa doda, da se tega videza na njem ne smemo navaditi, kajti še vedno prisega na udobje širokih oblačil. "Najbolje se počutim v trenirki, to je bila le prijetna sprememba. Mislim, da obleka ne naredi človeka, obleka naredi vtis," je odločno povedal zgovorni Gorenjec, ki zaradi svojega druženja z Martino še vedno zbuja vprašanja, kaj se med njima pravzaprav plete.

Za spletni portal Žurnal24 je pred kratkim priznal, da so med njima preskočile iskrice in sta se pogovarjala tudi o tem, da bi začela zvezo. Nato pa sta se odločila, da stvarem raje pustita čas, ostajata pa dobra prijatelja. "Midva sva bila tim in tim bova ostala. Odlično se razumeva, se slišiva in vidiva. Še bova plesala skupaj, trenutno pripravljava točko na finalu Mistra Slovenije. Pripravljava pa tudi tim buildinge, kjer bo ona učila ples, jaz pa borilne veščine," je njune skupne načrte razkril Chorchyp, ki prizna, da brez prijateljev ne bi mogel živeti.

"Tako kot mene prijatelji podpirajo na tekmah in v šovu, jaz pridem njih podpret na različne dogodke. Ker poznam veliko ljudi, večkrat 'zrihtam' kakšne ugodnosti, nastopajoče, tudi kaj zapojem ... Prijateljstvo je zame res najpomembnejša stvar," sklene Denis.

Barbara Majič