Dišeči trenutki zase

Dišeči trenutki zase (foto: Stadler Form Press) Stadler Form Press
8. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

Ženske smo danes prave junakinje. Vijugamo med obveznostmi v službi in doma, hitimo po opravkih, smo skrbne prijateljice, mame in partnerice. Ko vstopimo v zavetje svojega doma, pa je prav, da si privoščimo tudi umirjene trenutke zase in nahranimo svoje čute. Pogosto nas od popolne sprostitve loči le en sam vdih nam ljube dišave. Razvajajte se s svojimi najljubšimi vonjavami s pomočjo oblikovalskega osvežilnika zraka Mia priznane švicarske znamke Stadler Form.

Mia – učinkovita eleganca

Osvežilnik zraka Mia v prostor tiho razpršuje fino meglico, obogateno z eteričnimi olji. Majhen in eleganten osvežilnik z ultrazvočno tehnologijo optimalno porazdeli vonjave in eterično olje ter deluje do 10 ur z enim polnjenjem. Zaradi izjemno tihega delovanja in subtilnega LED-zaslona deluje Mia povsem diskretno.

Preizkusite stoodstotno čista eterična olja Stadler Form

dišaveStoodstotno čista eterična olja Stadler Form z mešanicami REFRESH, RELAX, REVIVE so izdelana iz visokokakovostnih rastlinskih izvlečkov pri specialistih za dišave v Švici. Olja izvirajo iz ekološko trajnostne proizvodnje, niso testirana na živalih in ne vsebujejo sintetičnih snovi, pesticidov ali parabenov. Namenjena so odišavljanju prostorov in se čudovito ujemajo z osvežilniki zraka Stadler Form.

  

O znamki Stadler Form

Smo priznana švicarska znamka osvežilnikov, čistilnikov in vlažilnikov zraka Stadler Form, ki z oblikovalskimi izdelki v prostore prinaša čist, svež in zdrav zrak ter lep videz. Vrhunski izdelki Stadler Form so v časih, ko nam je vse bolj pomembno, da dihamo čist in svež zrak, priljubljeni po vsem svetu in vse bolj iskani tudi pri nas. Pri oblikovanju vseh naših izdelkov sodelujejo priznani švicarski oblikovalci.

Priporočamo