Trendi Promocijsko sporočilo

Do popolne frizure z novimi NIVEA spreji za oblikovanje las

5. 4. 2019
Deli
Do popolne frizure z novimi NIVEA spreji za oblikovanje las (foto: Nivea Press)
Nivea Press

Nič več sprijetih las in vonja po alkoholu pri oblikovanju frizure! NIVEA predstavlja revolucionarne spreje za oblikovanje las brez alkohola, ki las ne zlepijo in ne izsušijo, zato nam omogočijo več časa za oblikovanje najljubše frizure. Pa še čudovito dišijo! Na voljo so tri različice: sprej za ustvarjanje volumna, za ravnanje las in za ustvarjanje kodrov. 

Blogerka Katja Grudnik razkriva, kako do popolne frizure

Katja Grudnik, šestindvajsetletna lepotna in modna blogerka, učiteljica zumbe in ljubiteljica dobre hrane, je nove spreje NIVEA preizkusila prva. Vsem ljubiteljicam lepih frizur razkriva, kako doseže polnost frizure in kako si ustvari popolne kodre, ki trajajo do naslednjega umivanja las. Posnemaj jo in tudi ti s pomočjo novih NIVEA sprejev za oblikovanje las ustvari frizuro trendovsko naravnega videza, ki ti bo v veselje in ponos.

Lepotni triki Katje Grudnik

Katjin lepotni zaščitni znak so vsekakor njeni zdravi dolgi lasje, ki ji segajo do pasu. Zaslugo za tako lepe lase pripisuje predvsem dobrim genom in dejstvu, da ohranja svojo naravno barvo las, ki se lesketa v rahlo rdečem odtenku. "Vsaj dokler ne osivim, naj bo tako," se pošali Katja Grudnik. Najraje ima lepo padajoče kodre. Kako jih ustvari? Preveri!

  • Trik 1: Katjin nasvet za čudovite in dolgo obstojne kodre

1. "Moj najljubši pomočnik pri ustvarjanju frizure je figaro," razkriva Katja Grudnik. Najprej lase umije in jih posuši, nato s figarom v 10 minutah oblikuje kodre od sredine dolžine las do konic. Lase vedno kodra navzven, torej stran od obraza.

2. Ko so kodri nared, uporabi NIVEA sprej za ustvarjanje kodrov z lahkim suhim oljem in EUCERITOM®, ki omogoča daljši čas sušenja in olajša ustvarjanje čudovitih kodrov. "Sprej popršim po celotni dolžini kodrov, tako ostanejo obstojni do naslednjega pranja."

3. Nato kodre razčeše zgolj s prsti. "Z glavnikom ali krtačo bi kodre uničila. Če grem skozi kodre s prsti, pa so videti hkrati urejeni in naravno valoviti."

4. Naslednji dan kodre po potrebi malo popravi in znova uporabi sprej NIVEA za ustvarjanje kodrov. "Ker sprej las ne zlepi, grem s prsti brez težav znova skozi lase, da dosežem naraven učinek," še razkriva Katja Grudnik.

  • Trik 2: Katjin nasvet za ustvarjanje volumna

Katja Grudnik obožuje tudi volumen las. Njen trik?

1. "Ne glede na to, ali lase zlikam, oblikujem kodre ali jih pustim v njihovi naravni obliki, glavo po umivanju in sušenju nagnem navzdol in po laseh popršim NIVEA sprej za ustvarjanje volumna," razloži Katja Grudnik.

2. Nato lase vrže nazaj na ramena in v miru nadaljuje z ustvarjanjem frizure, saj NIVEA spreji ne vsebujejo alkohola in las ne zlepijo. "S prsti nato lase rahlo zmasiram pri lasišču in lase nežno privzdignem od konic proti sredini dolžine lase," še pove Katja Grudnik.

Katja razkriva še: "Všeč mi je, ker volumen tudi po preplesani noči ne popusti, lasje pa čudovito dišijo. Tako lepo kot diši pomlad," razloži Katja Grudnik.

NOVO: NIVEA spreji za oblikovanje las

NIVEA sprej za ustvarjanje volumna

Poslovite se od značilnega vonja običajnih sprejev za lase in raje izberite NIVEA sprej za ustvarjanje volumna. Inovativna formula brez alkohola zagotavlja celodnevno obstojnost frizure, pri čemer las ne izsuši in ne zlepi, zato boste lahko uživali v naravnem občutku polnih las, kakršne ste si vselej želeli imeti.

NIVEA sprej za ustvarjanje kodrov

NIVEA sprej za ustvarjanje kodrov z lahkim suhim oljem in EUCERITOM® omogoča podaljšan čas sušenja in olajša ustvarjanje čudovitih kodrov, ne da bi lase izsušil.

NIVEA sprej za ravnanje las

NIVEA sprej za ravnanje las je idealen za ženske z ravnimi lasmi, ki želijo hitro in preprosto spremeniti svojo frizuro. Edinstvena formula brez alkohola bo poskrbela za samosvoje pramene las, pri čemer las ne bo izsušila. Za ves dan popolno pričesko in naraven občutek v laseh.

Nivea