Erik König se podaja v poslovne vode

Erik König se podaja v poslovne vode (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
20. 3. 2017

Nekdanji član lanske nepozabne družine Big Brother, Primorec Erik König, pogumno vstopa v poslovne vode.

Po tem, ko je pevka Rebeka Dremelj, nato pa še nekatere druge znane Slovenke, vstopila v svet dišav s svojim imenom, se je za to potezo odločil tudi Erik in izdal kar bogato kolekcijo šestih žensko-moških parfumov za vse okuse in generacije. A Erik se ni ustavil samo v svetu dišav, ampak je vse, kot nam je uspelo izvedeti, nadgradil še z modno linijo kavbojk za ženske in moške, vse pod znamko njegovega priimka ‒ König.

Primorec nam je ob novem poslovnem projektu zaupal naslednje: "Po prihodu iz hiše Big Brother me je kontaktirala ena oseba, ki je postal moj trenutni poslovni partner. Ponudil mi je možnost sodelovanja in ustvarila sva kolekcijo dišav in kavbojk. Opisal mi je svoj marketinški plan in strategijo prodaje. Nad planom sem bil navdušen, tako sva si podala roko in že naslednji dan začela delati. V prihodnosti ob dobrih prodajnih rezultatih strmimo k širitvi ponudbe, kjer bi dodali še spodnje perilo, majice, puloverje, jakne, srajce, pasove in izdelke za osebno higieno. Moja filozofija je od vedno takšna, da se ne podam v stvar, za katero nisem prepričan, da mi bo uspela.

V ta projekt sem vložil veliko truda in prepričan sem, da bo to zgodba o uspehu. Začeli smo prodajo v Sloveniji, naš cilj pa je razširitev na tuji trg. Navezo s Kanado smo že vzpostavili in v kratkem bomo začeli prodajati svojo ponudbo tudi tam," nam pove Erik in za konec doda nasvet za vse mlade, ki strmijo k uresničevanju v svoje izzive in cilje. "Mladim bi rad sporočil, naj kljub težki ekonomski situaciji sledijo svojim sanjam in uresničijo tisto, kar čutijo, da je njihovo poslanstvo. Pot je realno dolga in naporna, začne pa se z majhnim korakom. A pomembno je vztrajati na svoji poslovni poti, ker le tako boste srečni in izpolnjeni, saj boste delali tisto, kar vas osrečuje."

Alojz Petrovčič

Priporočamo