Eucerin® predstavlja inovacijo v negi kože, ki nudi dva učinka hkrati – piling in zapolnjevanje gub

Eucerin® predstavlja inovacijo v negi kože, ki nudi dva učinka hkrati – piling in zapolnjevanje gub (foto: Eucerin Press) Eucerin Press
20. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

Eucerin®, strokovnjak za nego kože, ki temelji na medicinskih spoznanjih, predstavlja svojo najnovejšo inovacijo v ponudbi izdelkov za nego kože: Eucerin® Hyaluron-Filler nočni piling in serum. Z inovativnim sistemom dvodelne embalaže je novi izdelek prvi Eucerinov® hibrid pilinga, ki ga pustimo na koži, in nege, ki skupaj učinkovito izboljšata teksturo kože in zapolnita gube. Nežne sestavine z dokazano učinkovitostjo vidno izboljšajo teksturo kože in delujejo celo na najgloblje gube noč za nočjo.

V prizadevanju za bolj gladko in mladostnejšo kožo so injekcije hialuronske kisline in pilingi s kislinami AHA dobro znani dermatološki postopki z dokazano učinkovitostjo. Strokovnjake znamke Eucerin® so navdihnili koncepti, ki stojijo za temi postopki, in ustvarili so nov anti-age izdelek za vsakodnevno uporabo z dvojnim učinkom: Eucerin® Hyaluron-Filler nočni piling in serum nudi formulo pilinga za bolj gladko in sijočo kožo ter serum s hialuronsko kislino, ki zapolni drobne linije in gube.

Piling in zapolnjevanje gub v eni potezi

»Proces obnavljanja kože se začne z leti upočasnjevati. Posledica tega je, da se odmrle kožne celice ne luščijo več dovolj učinkovito, zato je površina kože na otip hrapava in se zdi medla. Še več, zrela koža izgubi svojo odpornost in sposobnost tvoriti potrebno količino hialuronske kisline, ki je koži lastno polnilo«, razlaga Anne-Marie van Geloven, vodja medicinskega področja za znamko Eucerin®. »Ves čas se trudimo razvijati nove in pomembne inovacije; opazili smo, da potrošniki želijo izdelek, ki spodbuja regeneracijo kože, obenem pa zmanjša izrazitost gub. Zato smo zasnovali Hyaluron-Filler nočni piling in serum, ki ga zdaj s ponosom predstavljamo po vsem svetu.«

Eucerin® Hyaluron-Filler nočni piling in serum s sistemom dvodelne embalaže združuje dve visoko učinkoviti formuli, ki se sveže združita tik pred nanosom na kožo. Beli del vsebuje negovalno emulzijo z novim kompleksom kislin AHA, sestavljenim iz aktivnih luščilnih snovi, kot so glikolna kislina, mlečna kislina in glukonolakton. Slednji je znan po tem, da postopoma prodre v kožo in je obenem zelo nežen. Še ena aktivna sestavina je bioaktivni glicin saponin, ki je znan po tem, da stimulira koži lastno tvorbo hialuronske kisline.

Srebrni del izdelka vsebuje osvežujoč serum s hialuronsko kislino, ki je prisotna v dveh različicah in deluje v različnih plasteh kože: hialuronska kislina z veliko molekulsko maso deluje na drobne linije v zgornjih plasteh povrhnjice, hialuronska kislina z majhno molekulsko maso (40-krat manjša) pa prodre v globlje plasti kože, od koder izvirajo gube.

Obširna raziskava dokazuje dvojni učinek

Sistem dvodelne embalaže zagotavlja visoko učinkovito nego kože, ki je podprta z obširno raziskavo. »Ponosni smo na naš obsežen nabor dermatoloških in kliničnih študij, ki vključujejo nadzorovane teste v laboratorijih (in vitro) in testiranje izdelkov na resnični koži (in vivo). Rezultati dokazujejo dvojni učinek anti-age formule in njeno varnost ter dejstvo, da koža Eucerin® Hyaluron-Filler nočni piling in serum dobro prenaša«, pravi van Gelovenova. Zabeleženi in opaženi pomembni učinki vključujejo:

  •  nežno odstranjevanje odmrlih kožnih celic,
  •  vidno zmanjšanje gub in drobnih linij,
  •  učinkovito izboljšanje regeneracije kože,
  •  dobro navlaženost kože in
  •  očiščene pore.

Študije tudi potrjujejo, da koža Hyaluron-Filler nočni piling in serum dobro prenaša, kar velja za najrazličnejše tipe kože.

Vsakodnevna uporaba prinaša vidne rezultate

Eucerin® Hyaluron-Filler nočni piling in serum lahko uporabljamo vsak dan. Najbolje je, da ga vmasiramo v dobro očiščeno kožo. Za optimalne rezultate moramo Eucerin® Hyaluron-Filler nočni piling in serum nanesti zvečer pred uporabo nočne nege, kot je Hyaluron-Filler nočna krema. Ker formula s kislinami AHA naredi kožo občutljivejšo za poškodbe zaradi svetlobe, moramo čez dan uporabljati dodatno zaščito, kakršno nudi Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30.

  • Eucerin® Hyaluron-Filler nočni piling in serum

Izboljša teksturo kože in spodbuja obnavljanje kožnih celic

Zapolni celo najgloblje gube

Navlaži kožo in očisti pore

Za mladostnejšo, sijočo in gladko kožo

eucerin

O liniji Hyaluron-Filler

S staranjem kože se raven naravno prisotne hialuronske kisline zmanjša, zato se začnejo pojavljati linije na površini kože in globlje gube.

Večina izdelkov v klinično preizkušeni liniji Eucerin Hyaluron-Filler vsebuje kombinacijo hialuronske kisline z majhno in veliko molekulsko maso ter glicin saponin, snov, ki dokazano spodbuja koži lastno tvorbo hialuronske kisline. Za potrošnice, ki jih najbolj motijo linije in gube, so izdelki Eucerin Hyaluron-Filler prava izbira, saj učinkovito zapolnijo gube, koža pa jih zelo dobro prenaša. Hyaluron-Filler nočni piling in serum dopolnjuje uspešno linijo izdelkov Hyaluron-Filler – združuje že preizkušen koncept in zelo učinkovito formulo pilinga za izboljšano teksturo kože in sijaj.

O podjetju Beiersdorf in blagovni znamki Eucerin

Kot eno od vodilnih mednarodnih podjetij za nego kože smo tesno povezani s potrošniki in jim nudimo privlačne, inovativne izdelke. Našim blagovnim znamkam zaupajo povsod po svetu – tako znamki NIVEA, eni največjih svetovnih znamk za nego kože, kot tudi drugim mednarodno uspešnim blagovnim znamkam, kot so Eucerin, La Prairie, Labello, 8×4 in Hansaplast/Elastoplast. Z več kot 125 leti izkušenj v negi kože in enim od najmodernejših raziskovalnih centrov na svetu je Beiersdorf sinonim za inovativne in visokokakovostne kozmetične izdelke. Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. Njeni izdelki ohranjajo in obnavljajo zdravje kože in vam podarijo zaupanje, da je vaša koža zdrava in sijoča. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje dermatološke standarde.