Filip Flisar: Vsestranski, a s svojim edinstvenim stilom

27. 2. 2017 | Promocijsko sporočilo

Obraz je ogledalo moškega in odraz njegovega stila. Za doseganje edinstvenosti pa je poleg ideje potrebna tudi primerna oprema. Braun v letu 2017 predstavlja novo linijo urejevalnikov stila, ki jih pooseblja slovenski športni junak Filip Flisar.

Flisar, Braunov slovenski ambasador, je tako kot nova linija izdelkov, izredno vsestranski. Poleg tega, da se odlično znajde tako na smučeh, kot tudi na gorskem ali BMX kolesu, s svojim izgledom in karizmo izstopa tudi izven športnih tekmovališč. Potem ko je pred meseci svojemu izgledu ob brkih dodal še brado, za ureditev svojega stila potrebuje primeren brivski aparat, ki je lahko kos vsem nalogam. Braunovi novi izdelki, ki se delijo na urejevalnike brad ter aparate, katerim lahko s posebnimi nastavki spreminjate funkcionalnost (striženje las, urejanje dlak po telesu, pa v nosu in ušesih ...), so tako zanj prišli kot naročeni.

Tudi Filip se strinja: urejanje brade – pa naj se gre za nekajdnevne dlake, krajšo ali daljšo brado – še nikdar ni bilo tako preprosto in zabavno!

Novi Braunovi izdelki pa niso le vsestransko uporabni in nekaj, kar potrebuje vsak moderen moški, ampak tudi vzdržljivi, enostavni za uporabo in cenovno dostopni. Primerni so tako za zahtevnejše uporabnike – take, ki že vedo, kakšen stil jim najbolj pristoji – kot za tiste, ki si želijo svojo edinstven stil šele urediti.

Več o novih Braunovih izdelkih lahko najdete TUKAJ.