FOTO: Tina Maze s ponosom predstavlja čudovito novo kolekcijo nakita Lencia Dragon

FOTO: Tina Maze s ponosom predstavlja čudovito novo kolekcijo nakita Lencia Dragon (foto: Peter Marinšek) Peter Marinšek
25. 1. 2017 | Promocijsko sporočilo

Zimski čas prinaša najnovejšo srebrno kolekcijo slovenske snežne kraljice in nadarjene lepotice Tine Maze, ki nadaljuje svoje uspešno sodelovanje z Zlatarno Celje.

Tina Maze, vrhunska športnica in ljubljenka slovenskih src, tokrat skupaj z Zlatarno Celje predstavlja jesensko-zimsko kolekcijo Lencia Dragon.

Navdih zanjo je priznana oblikovalka Olga Košica iskala v Tininem zmagoslavju, idejo pa našla v kitajskem zmaju.

Dolgoletni simbol kitajskih cesarjev namreč odraža mogočnost in veličino, razkriva pa se v drznem prepletu linij nakita, oblikovanega po silhueti zmajevega telesa.

Kolekcija, ki pooseblja moč in modrost, potrebno za doseganje vrhunskih rezultatov v življenju, vključuje prstan, set uhanov in dve ogrlici s kristali Swarovski.

Lencia Dragon, kot poklon najbolj zmagoslavnemu obdobju Tine Maze, navdušuje z asimetričnim dizajnom, ki je hkrati priljubljen trend modne sezone.

Ob prihodu nove kolekcije je Tina razkrila, da je bilo njeno rekordno leto 2013 v kitajskem horoskopu pravzaprav zmajevo leto:

"Moč in modrost, ki sta tedaj vzporedno rasli, sta bili resnično podobni zmaju. Menim, da je obujanje uspešnih trenutkov v obliki prelepega nakita čudovit poklon moji najmočnejši sezoni v Svetovnem pokalu."

Priporočamo