Goran Dragić in Luka Dončić bosta na čas gledala drugače

Goran Dragić in Luka Dončić bosta na čas gledala drugače (foto: FIBA) FIBA
18. 9. 2017 | Promocijsko sporočilo

Kapetan slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić in izjemni mladi up svetovne košarke, Luka Dončić, v včerajšnji razburljivi tekmi za lovoriko evropskega prvaka v košarki, nista prejela zgolj več kot zaslužene zlate medalje. Njuno vrednost na igrišču so poleg nasprotnih igralcev in mnoštva navijačev ter športnih analitikov, prepoznali tudi v organizaciji FIBA. Tako sta se naša izjemna igralca uvrstila tudi v najboljšo peterko tega evropskega prvenstva, kjer so jima družbo delali velikani evropske košarke, Pau Gasol, Aleksei Shved ter Bogdan Bogdanović.

Izjemen dosežek pa je poleg najboljšega možnega uspeha naše reprezentance dosegel tudi Goran Dragić, ki je bil več kot zasluženo proglašen za najbolj koristnega igralca tega evropskega prvenstva.

TissotTo prvenstvo je bilo res polno presežkov, ki se bodo za vekomaj zapisali v zgodovino slovenske košarke. Te presežke pa so nagradili tudi v organizaciji FIBA, ki so vsem omenjenim igralcem za njihove uspehe na igrišču, podarili tudi vrhunske ročne ure, uradnega časomerilca prvenstva in pokrovitelja, švicarske urarske hiše Tissot.

Tako bosta Goran Dragić (ki je za svojo igro na parketu prejel kar dve vrhunski uri Tissot ) ter Luka Dončić, od sedaj na čas gledala drugače. Prvemu bo kot najbolj zaslužnemu igralcu prvenstva zapestje krasil model Tissot T-Touch Expert Solar, za katerega neuničljivost skrbi titanovo ohišje, ponuja pa tudi vrsto inovativnih funkcij v svetu urarstva. Kot prva ura na svetu ponuja možnost zaslona na dotik in pogon na sočno energijo. Med ostalimi funkcijami, ki jih ta model omogoča, pa bo najboljši košarkar Evrope imel na voljo še višinomer ter prikaz dosežene višinske razlike, vremensko napoved in tudi možnost nastavitev različnih časovnih con. Tako Dragić kot Dončić in ostali trije zgoraj omenjeni člani najboljše postave prvenstva, pa bodo svoj čas lahko po novem natančno merili z modelom Tissot PR 516, katerega poleg brezčasne oblike modernih zasnov, krasi tudi priznana kvaliteta te urarske hiše.

Tissot je uradni FIBA partner in časomerilec že vse od leta 2008.

Z letošnjim letom pa so to sodelovanje ponovno sklenili za obdobje naslednjih petih let, kar pomeni, da bodo prisotni tudi na naslednjem evropskem prvenstvu, kjer bo naša reprezentanca branila zgodovinski dosežek tega prvenstva. Slogan, ki ga Tissot prenaša v svet »inovator s tradicijo«, se odraža tudi v modelih ur, ki jih vsako prvenstvo podarijo najboljši peterki prvenstva in najboljšemu igralcu prvenstva. Poleg evropskih košarkaških igrišč , pa Tissot spremlja tudi ameriško košarkarsko ligo NBA s posebno kolekcijo vseh ameriških klubov te lige, svoj odnos do športa pa izkazuje tudi v dirkah prvenstva Moto GP, motokrosu prvenstva FIM katerega aktualni svetovni prvak je še vedno naš Tim Gajser in kolesarkih dirkah kot so Vuelta, Tour de France, Giro di Italia.

Oba modela, s katerimi so bili nagrajeni tudi omenjeni igralci, sta na voljo tudi v izbranih poslovalnicah Slowatch.

Priporočamo