Goran Hrvaćanin & Lado Bizovičar: »Rifle je stari maček, ki je namazan z vsemi žavbami«

Goran Hrvaćanin & Lado Bizovičar: »Rifle je stari maček, ki je namazan z vsemi žavbami« (foto: PROMO) PROMO
25. 2. 2021 | Promocijsko sporočilo

Poznate Optimiste? Nas že ves čas muči vprašanje, kako je Lado, idejni vodja te zdaj že zelo priljubljene digitalne komedije, prepričal Rifleta, pripadnika analogne generacije, da se jima z Goranom pridruži pri tem norem projektu. Bi radi vedeli tudi vi?

Na vprašanje, kako sta ga z Ladom prepričala v sodelovanje, je Goran Hrvaćanin odgovoril, da je Rifle stari maček, ki je namazan z vsemi žavbami, tako da mu ne gre verjeti vsega, kar reče.

Tako tokrat ta nasmejani 81-letnik v družbi Lada Bizovičarja in Gorana Hrvaćanina gledalce zabava v predstavi Optimisti, ki je nekaj povem novega. Gre namreč za prvo spletno interaktivno predstavo, ki jo lahko gledate samo v živo, v tistem trenutku, ni možnosti prevrtavanja nazaj, predstave ne snemajo. V njej pa lahko tudi sodelujete – trem komikom jo pomagate oblikovati, jim dajete ideje, spodbude, izzive v spletni klepetalnici ...

Rifle nam je ob tem povedal: »Najbolj mi je ostal v spominu odziv neke gledalke, mislim, da iz Amerike ali Švedske, ki je napisala: ''Zelo lepo je po dolgem času spet slišati slovensko besedo.'' Največja dvorana, v kateri sem nastopal do zdaj!«

V enem od intervjujev pred premiero predstave je sicer izjavil, da je bolj analogen kot digitalen tip, a da vseeno že komaj čaka, da bo skupaj s svojima prijateljema nastopil in vse prisotne razveselil z novostjo, ki je Slovenci še nismo videli. Na vprašanje, kako je reagiral, ko mu je Lado prvič predstavil idejo, je v svojem slogu dejal, da ga je Lado eno uro tepel, dokler ni pristal. 

Zdaj, po kar nekaj uprizoritvah Optimistov, pa nam je povedal takole: »Najprej sem zapaničaril in rekel, da ni šans, a Lado me je hitro prepričal in mi pokazal, na kateri gumb je treba pritisniti. Naprej je pa enako kot v teatru. Edino, kar kot igralec pogrešam, je sproten odziv publike. Ne morem vedeti, ali ploskajo ali žvižgajo, se smejejo ali jokajo, ali so šli v hladilnik po pivo.«

Z vami zdaj delimo priložnost, kako do cenejše (ali morda kar brezplačne) vstopnice!


Eden od podpornikov dogodka je tudi Telemach, ki je že vrsto let najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Danes mu zaupa že več kot 600.000 mobilnih uporabnikov, njihova nenehna rast števila naročnikov pa je posledica vrhunskih, brezhibnih storitev ter nenehnih vlaganj in nadgradenj v infrastrukturo.

Po zelo odmevni januarski premieri in še dveh ponovitvah bodo Optimisti še naprej skrbeli za zabavo, ob veliki prelomnici pa so pri podjetju Telemach pripravili posebne ponudbe tako za obstoječe kot nove naročnike.

Najbolj zveste naročnike in tudi prvih 300 novih naročnikov bodo pri Telemachu nagradili z BREZPLAČNIMI vstopnicami, preostali naročniki pa bodo prejeli kodo za popust.

Priporočamo