Govori se, da se je Iryna ogrela za Žana!

Govori se, da se je Iryna ogrela za Žana! (foto: Katarina Veselič) Katarina Veselič
16. 12. 2015

Dolgonoga komentatorka šova Gostilna išče šefa Iryna Osypenko Nemec je pred dnevi zapeljevala najboljšega slovenskega deskarja na snegu, Žana Koširja! In ker je prav vse v svoj objektiv ujela tudi fotografska kamera ...

Pa saj ste že vajeni naših malih 'spinov', ni res ;)

V resnici je bila središče njunih 'strasti' le nova zimska kolekcija Armani Jeans!

Črnina, igra vzorcev in tekstur, mogočne barve ... - to je opis zimske kolekcije Armani Jeans, ki je na voljo tudi v trgovini XYZ Premium Fashion Store, Citypark, Ljubljana.

V Armani Jeansu pred fotografskim objektivom!

Nad blagovno znamko sta se navdušila tudi manekenka in komentatorka v šovu Gostilna išče šefa Iryna Osypenko Nemec in naš najuspešnejši deskar na snegu Žan Košir, ki sta se, oblečena v Armani Jeans, znašla pred fotografskim objektivom obetavne fotografinje Katarine Veselič.

Energične fotografije, na katerih je Iryna postala prava fatalna zapeljivka, dokazujejo, da črnina nikakor ni dolgočasna, če si vanjo upamo vključiti kontrastne pikaste in črne vzorce ter preplet usnja in umetnega krzna. Klasičen siv kostim v trenutku postane modna zapoved, če ga ogrnemo z mogočnim živo rožnatim plaščem, nesporna kraljica mestnih ulic pa boste, če se odenete v intenzivno rožnato krilo in barvit pulover s cvetličnim vzorcem.

Žan Košir je smučarski kombinezon zamenjal s športno-elegantnimi oblačili ter se za en dan prelevil v modela in nam ob tem zaupal: »Dan v vlogi modela je bila zame popolnoma nova izkušnja. Sprva sem imel več treme kot pred najpomembnejšimi tekmami, a sem nanjo kmalu pozabil, saj sem se odlično počutil tako v oblačilih kot z ekipo, s katero smo ustvarili Armani Jeans modno zgodbo.« Armani Jeans moški je samozavesten in umirjen, s svojo sproščeno eleganco, ujeto v klasičen kroj srajc, enostavnih puloverjev in jeansa, pa spremlja mladosten duh svoje dame, ki je poleg elegantne torbe njegova vestna spremljevalka.

Poiščite svoje nove najljubše kose Armani Jeans ali pa jih namenite kot praznično darilo svojim dragim. Naj bodo prazniki to sezono v duhu Armani Jeans ležerne elegance.