Hčerka Kim Kardashian po (modnih) stopinjah svoje mame

Hčerka Kim Kardashian po (modnih) stopinjah svoje mame (foto: Profimedia) Profimedia
25. 3. 2019

Nekaterim je prepoznavnost zaradi slavnih (ali razvpitih) staršev dobesedno položena v zibko, a to pa ni vedno blagoslov, saj se je težko upreti vsemu, kar prinaša slava. Očitno pa je, da hčerka Kim Kardashian že dobro ve, kako se je treba vesti v javnosti.

Mala North West očitno v vsemu posnema svojo mamo Kim, kar ni nič nenavadnega. Še posebej pa je navdušena nad modnim kameleonstvom. Pred kratkim se je Kim našla na udaru kritik, ker je North West dovolila, da uporabi močnejšo barvo šminke. Tokrat pa se je mala princeska odločila za svojo modno zgodbo: za nedeljski obisk cerkve je izbrala kombinacijo hlač in majice z vpadljivim kačjim vzorcem.

North West

A tudi tokrat se ni odpovedala make-upu: oči je imela osenčene s svetlo vijolično barvo, ki je bila v podobnem barvnem odtenku kot pentlja v njenih laseh. Slednje si je še okrasila z bleščečim barvnim gelom. Ja, jabolko res ne pade daleč od drevesa. Še posebej je to jasno, ko pogledamo sliko mame z istega dogodka - skrivnost, od kje otroku zamisel za opravo v vzorcu kačje kože, je razkrita.

kim kardashian

Priporočamo