Hollywood: S pravimi očali je pogled na svet jasnejši

Zoe 
Saldana (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
15. 10. 2016

V Hollywoodu je kar nekaj zvezdnikov, ki imajo težave z vidom, zato si morajo za jasnejši in boljši pogled na svet pomagati z očali. A to jih očitno ne moti preveč, saj so ne nazadnje očala tudi odličen modni dodatek, s katerimi lahko dodamo videzu piko na i. Ne verjamete? Preverite, kako to počnejo zvezde ...

Chiara Ferragni
Ryan Reynolds
Courtney Cox
Leonardo DiCaprio
Kate Hudson
Justin Bieber

Ryan Reynolds

Slabši vid muči tudi igralca Ryana Reynoldsa, ki si zato, da bolje vidi, pomaga z očali. Priznati pa je treba, da je z očali z masivnimi okvirji videti še veliko bolje kot brez njih, se vam ne zdi?

Chiara Ferragni

Tudi ena najbolj znanih modnih blogerk Chiara Ferragni ne vidi ravno najbolje, zato nosi očala. A kot vsaka prava modna navdušenka vedno poseže po tistih najbolj modnih, kot so v tem primeru aviatorke. Nam so všeč, kaj pa vam?

Justin Bieber

Očala so redne spremljevalke pevca Justina Bieberja, saj se ta že od otroštva spopada s slabšim vidom. Ker jih rad prilagaja oblačilom in počutju, vsakič preseneti z očali drugačnih oblik, barv in velikosti.

Courtney Cox

Igralka Courtney Cox je nekoč medijem zaupala, da zelo slabo vidi, zato se je odločila celo za lasersko operacijo. Kljub temu še vedno nosi očala, najraje taka z masivnimi okvirji, a bolj klasičnih oblik, ki lepo pristajajo njenemu obrazu.

Kate Hudson

Igralka Kate Hudson običajno nosi leče, zato jo boste redko videli z očali, ki jih nosi le za štirimi stenami. Vseeno si takrat rada nadene očala modnih oblik, ki pritegnejo pozornost.

Leonardo DiCaprio

Še eden izmed tistih, ki nimajo ravno najboljšega vida, je tudi igralec Leonardo DiCaprio, ki ga je pogosto moč videti z očali. A namesto klasičnih okvirjev si raje izbere tiste z retropridihom.

Zoe Saldana

Priznati je treba, da ima igralka Zoe Saldana izjemen smisel za modo, z očali pa svojemu celotnemu videzu vedno doda piko na i. Očala s pisanimi okvirji v obliki mačjih oči so le ena izmed takih, ki si jih igralka rada nadene.

Tekst: Tina Ambrožič