Igor Mikić: Mišica brez dlak na telesu

Nova se je prebila tudi 
do fotografij iz zakulisja 
snemanja nove oddaje Alfa samec. (foto: Pop Tv) Pop Tv
Vir: Nova
27. 6. 2016

Tisti, ki se radi nasmejete slovenskim komičnim serijam, se zagotovo veselite novega snemalnega podviga Igorja Mikića, bolje poznanega kot 'Mišica', ki se predstavlja z novo oddajo Alfa Mikić.

Igor, ki se s fitnesom ukvarja že več kot 12 let, tudi zdaj vsak dan najmanj uro in pol na dan namenja treningu svojih skrbno negovanih mišic. Vendar pa to ni ves trud, ki ga alfa samec vlaga v svoje telo. Kot nam je namignil vir, Igor namreč zjutraj nameni kar dve uri pripravam na nov dan, kar nam je potrdil tudi sam. Poleg običajnih jutranjih rutin je Igor na svoj seznam kopalniških skrbi dodal še vsakodnevno britje, umivanje las, ki jih neguje s posebnimi kapljicami za spodbujanje njihove rasti, jih posuši s sušilnikom za lase in pričesko dodobra utrdi s sprejem za lase.

Poleg tega Igor skrbi tudi za to, da na njegovem telesu ni nobenih dlak.

"Sem eden redkih moških, ki nima dlak na telesu. Zaradi slikanj si večkrat obrijem roke in seveda podpazduho," nam je povedal in dodal, da krem za nego obraza ne uporablja.

"Več ljudi mi je reklo, da imam lepo kožo, vendar nisem ljubitelj krem. Mislim, da imam lepo kožo zato, ker veliko časa preživim v fitnesu, koža pa se čisti z znojenjem," je povedal in dodal, da zaključenemu videzu doda še najljubšo dišavo in 'stajling', ki ustreza takratnemu počutju.

"Imam veliko slogov. Hipo hop, urejeni, rokerski ... ni, da ni. Ampak vedno je nekaj posebnega. Mislim, da mora imeti vsak človek svoj stil. Nekaj, zaradi česa je poseben," je še zaključil.

Značke: Igor Mikić

Priporočamo