Trendi Promocijsko sporočilo

Imate doma psa? Potem vas bo ta novost razveselila

26. 8. 2019
Deli
Imate doma psa? Potem vas bo ta novost razveselila

Zagotovo imate radi svojega štirinožnega prijatelja in se pogosto sprašujete, če ima vse, kar potrebuje. No, nad to novostjo pa boste več kot navdušeni!

Le kaj bi počeli brez naših zvestih štirinožnih družabnikov? Vodijo nas, opozarjajo nas, nas varujejo in zabavajo, predvsem pa so naši najboljši prijatelji. Ford je v zahvalo za to resnično močno vez naše štirinožne sopotnike ob mednarodnem dnevu psov razveselil z razkošnim razvajanjem.👇

Mobilni salon v novem Ford Puma

Mobilni salon je omogočila inovativna možnost MegaBox v novi Ford Pumi. Ta vsestranski 80-litrski prostor za shranjevanje v zadnjem delu vozila je vodotesen. Za preprosto čiščenje – na primer po prevozu umazane športne opreme – je opremljen s posebnim čepom za izpust, ki omogoča tudi razkošno pasjo kopel.

Urejanje psov po sprehodu v parku ali na terenu pa je le ena od prednosti, ki jih prinaša Ford MegaBox. Poleg tega omogoča varno shranjevanje občutljivih predmetov, kot so špecerija, rože ali celo led. Navpični prostor je povečan za 267 mm, dodatna globina pa je idealna za prevoz nestabilnih predmetov, kot so lončnice ali torbe za golf v pokončnem položaju.