Ivana Šundov je svojo nečakinko odpeljala do Kristine Burja

4. 5. 2016

Ni skrivnost, da je Ivana Šundov nenehno obdana z modnimi novostmi, ki se predstavljajo na trgu. Med njenimi priljubljenimi modnimi oblikovalci je tudi njena prijateljica Kristina Burja, prepoznavna pod imenom Krie Design.

V središču Zagreba ima čudovit razstavni prostor, ki ga Ivana pogosto obišče.

"Zanimivo je, da Kristina živi v Sloveniji, dela pa na Hrvaškem. Všeč mi je njen pogled na modo, saj z njo ruši vse ovire. Jezikovne, rasne, časovne in geografske. Pred kratkim je doživela velik uspeh na modni reviji v Abu Dabiju, pred tem pa še v Rimu. Vabijo jo na svetovne modne piste. Moda jo veseli in lahko jo vzame kot igro. Najlepše kreacije so nastale iz ustvarjanja, igre poskušanja in napak. To ji pušča širok spekter možnosti oblikovanja. In če se vrnem nazaj, na nosljivo modo, je zagotovo težje ustvariti prepoznaven slog in posebnost v 'causal' kosih. In to Kristini uspeva," razloži Ivana, ki jo je te dni znova obiskala, tokrat v spremstvu nečakinje Anamarije.

"Anamarija je tik pred maturo. Uči se cele dneve in noči, hkrati pa se pripravlja še na sprejemne izpite za likovno akademijo. Obiskali sva Kristino, ki ji je naredila obleko za maturantski ples. Takoj sta se ujeli in Kristina je takoj ugotovila vse njene želje. Izbrala si je črno barvo in kombinacijo s čipko."