Ivjana Banić bo imela svojo linijo kopalk

Ivjana kljub majhni 
hčerkici svojih želja in 
ambicij ni postavila 
na stranski tir. (foto: primož predalič) primož predalič
Vir: Nova
6. 6. 2017

Če smo še pred kratkim pisali o tem, da je Ivjana v družbi svojega partnerja Roka na plaži na rajski Šrilanki postavila nadstandardno Vilo Lanka, je po vrnitvi z enoletnega potepa po svetu že polna novih idej.

In ker se te ne uresničijo same, je Ivjana kljub rednemu delu na Radiu 1 že dodobra zavihala rokave in se lotila uresničevanja še ene od svojih velikih želja.

"Dolgo sem si želela svoje linije oblek za plažo, poletje ter kopalk in tega sem se zdaj lotila," nam je namreč priznala in dodala, da je s tem sicer ogromno dela, vendar se zaveda, da je volja največja pot do uspeha. "Ogromno je dela in projekt bo treba do nove sezone pripeljati do spletne trgovine. Želim si delati takšne stvari, ki jih lahko delam na katerem koli koncu sveta," nam je priznala in dodala, da novega potovanja sicer še ne načrtujejo, saj se v Sloveniji trenutno dobro počutijo.

"No, na koncu bom pa najverjetneje kar tu, v Sloveniji (smeh). Saj nam nič ne manjka. Še preveč imamo. Jamranja in nevoščljivosti, recimo," je še dodala.