Iz zakulisja snemanja Massove pomladne modne kampanje s Severino

28. 2. 2017 | Promocijsko sporočilo

Mass, največji ponudnik modne obutve pri nas, v sodelovanju s svojo muzo Severino ponovno napoveduje prihajajoče novosti iz sveta modne obutve za novo sezono.

Zvezdnica v modni kampanji z naslovom 'Izbira, ki fascinira' Massove modne zapovedi pooseblja že sedmo leto zapored, in tudi tokrat je uspela s svojo eleganco in seksapilom preseči vse dosedanje stajlinge.

Te dni smo jo ujeli med snemanjem kampanje v Zagrebu, kjer je kot prava zapeljivka fascinirala v najbolj privlačnih modelih obutve iz Massa. V različnih stajlingih in obutvi izpostavlja glavne modne trende prihajajoče sezone – vse od klasične elegance, športnega šik stila, pa do strastnih in drzno izstopajočih kombinacij. Fotografije iz ozadja snemanja razkrivajo, da je Severina drzna modna kameleonka, njeni videzi pa ne bi bili tako popolni brez stalne izkušene ekipe, iz katere se je pod fotografije podpisala Jelena Balić, za ličenje je poskrbela Dajana Pajkić, modne stajlinge je izbral Petar Trbović, krtačo pa je vihtel Martin Posavec.

Širok in raznolik izbor svetovno priznanih modnih znamk obutve iz nove Massove kolekcije za pomlad 2017 vas že čaka na policah Massovih trgovin. Več fotografij nove modne kolekcije pa si lahko ogledate na spletni strani www.mass.si.