Jennifer Lopez navdušila v seksi topu z globokim izrezom in robustnimi gležnarji, ki bodo hit sezone

Jennifer Lopez navdušila v seksi topu z globokim izrezom in robustnimi gležnarji, ki bodo hit sezone (foto: Profimedia) Profimedia
28. 10. 2020

Tudi v zahtevnih časih ni treba pozabiti nase in na modo, kajne?

Dober primer za to je latino diva Jennifer Lopez, ki vedno znova navduši s svojimi stajlingi. Ti so seksi, zapeljivi in v skladu z modnimi trendi, zato ne preseneča dejstvo, da njen slog oblačenja posnema marsikatera pripadnica lepšega spola.

Tokrat se je pevka in igralka odločila za nekoliko divji, neukročeni videz, ki ga je dosegla z ozkim, belim topom z globokim izrezom, ki komaj kroti njeno bujno oprsje. Oblekla je hlače z visokim pasom in naramnicami, ki se očitno spet vračajo v modo.

Izstopajo tudi njeni čevlji - vajeni smo jo videti v visokih petah, ki so vedno tanke, tokrat pa je naredila izjemo. Odločila se je namreč za črne robustne gležnarje z gumijastim podplatom in visokimi, debelimi petami, ki pa odlično pristojijo celotnemu stajlingu. Na glavi nosi kapo s šiltom, od nakita pa velike, okrogle uhane v zlati barvi.

Lepotica je oboževalce pozvala, naj si ogledajo serijo njenih slik v tej opravi, ti pa so takoj z navdušenjem sprejeli njeno modno preobrazbo in jo pospremili s pozitivnimi komentarji. Ja, njen tokratni stajling je res posnemanja vreden, saj nosi kose, ki jih z malce truda najdemo tudi pri nas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello Monday!!! Ready for action!! Swipe for a closeup of my fave @dsw boots. #JLoJenniferLopez #DSWPartner

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Priporočamo