Jesenski trendi ličenja s Tanjo Janžek in kozmetiko Nouba

Jesenski trendi ličenja s Tanjo Janžek in kozmetiko Nouba (foto: Horacij) Horacij
27. 9. 2017 | Promocijsko sporočilo

Jesen je svoje barve pokazala kar nekoliko hitro in kruto v začetku septembra, ko nas je zjutraj presenetila z nepričakovanimi 13˙C.

Ste v tem času opazili, spremembe na koži? Je le ta bolj suha in hrapava ali ste že poskrbeli za pravilno nego kože, pravilno prehrano in nanesli prave kreme in ličila?

Če vas je vse skupaj nekoliko prehitelo, se v petek, 29.9. ob 19.00 oglasite v Horaciju, kjer bo umetnica ličenja Tanja Janzek (salon anna-marie.si) razložila, kako se pravilno neguje kožo v kratkih dnevih, ki prihajajo, hkrati pa bo profesionalno naličila eno izmed udeleženk, ki jo bo naključno izbrala.

Tanja že vrsto let liči z italijansko kozmetiko Nouba na katero prisegata tud Bernarda Marovt in Maja Martina Merljak. Podjetje Nouba NE testira svoje kozmetike na živalih, pohvali pa se lahko s široko paleto hipoalergenih pudrov in dejstvom, da so prvi na trg lansirali puder v prahu.

Vsaka izmed udeleženk prejme uporabno darilce podjetja Nouba Slovenia, zato na ta dogodek kliknite »attend« ali »pridem«, da katera slučajno ne ostane brez.

Dogodek bo predvidoma trajal dobro uro, odvisno od vprašanj in zahtev udeleženk, ki bodo lahko na dogodku kupile tudi različne kozmetične izdelke podjetja Nouba Slovenia.

Vljudno vabljeni!