Kaj kupiti na razprodajah? Ne ozirajte se na trende, temveč na stvari, ki jih boste nosili, svetuje Lorella Flego

8. 1. 2020
Deli
Kaj kupiti na razprodajah? Ne ozirajte se na trende, temveč na stvari, ki jih boste nosili, svetuje Lorella Flego (foto: Zen)
Zen

Verjetno ga ni Slovenca, ki ne kupujete na razprodajah. Zato je dobro, da prej naredite načrt, kaj sploh potrebujete, saj lahko nakupovanje vsepovprek, le da nekaj kupite, na koncu še kako oskubi vašo denarnico.

Glede razprodaj je polna nasvetovov tudi modna strokovnjakinja Lorella Flego, ki smo jo povprašali, kaj se v tem času splača kupiti? "Predlagala bi večne kose, ker se zna prav gotovo zgoditi, da najdete kakšen super dober kos za polovično ceno. Nasvet je, da se ne ozirate na trende, temveč na stvari, ki jih boste dolgo nosile. Odličen nakup je tako zimski plašč; dober kos zna biti drag, z malo sreče pa najdete prav dizajnerskega in zelo lepo krojenega za polovično ceno. Tudi pletenine so vredne svjega denarja in so zdaj nujno potrebne; na prvem mestu je jopa z gumbi, saj je večna. Potem jeans, saj hlač ni nikoli dovolj in včasih je res težko najti prave," je v uvodu dejala prikupna voditeljica Lorella Flego, ki je še dodala, kaj da ne smemo pozabiti tudi na ostale malenkosti: "Usnjena torbica, usnjen pas, klobuk, tudi ti dodatki za ključno pomembni za dober stil; dodala bi še klasične, usnjene salonarje in škornje. Ne gre pozabiti na perilo, saj so tudi na tem področju popusti. Predlagam perilo za oblikovanje postave, ker pride vedno prav in pa body, saj poskrbi za toploto in lepo postavo."

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik