Kaj so mična dekleta v pižamah počela na ljubljanskih ulicah?

Kaj so mična dekleta v pižamah počela na ljubljanskih ulicah? (foto: Promocijski material) Promocijski material
15. 10. 2018

Naše oko je pred kratkim v središču Ljubljane ujelo lepe punce, ki so se sredi belega dneva naokrog sprehajale v pižamah. Seveda smo se takoj vprašali, za kaj gre.

Gre morda za nov trend oblačil? No, naknadno smo izvedeli, da je pravzaprav šlo za  promocijo spodnjega perila in spalnega programa blagovne znamke Alma Ras.

Udobje naravnih materialov in kakovost evropskega porekla z odličnim razmerjem med cenami in kakovostjo so le nekatere značilnosti te znamke. Najlepše pa je, da je zaščitni obraz za slovenski trg Rebeka Dremelj, ki priporoča Alma Ras izdelke vsem ženskam. Na svojo novo vlogo je opozorila tudi na svojem FB profilu.

Če želite dobiti kakšen koristen nasvet in se prijetno podružiti s pevko Rebeko Dremelj, se 18. oktobra ob 11. uri oglasite v butiku Alma Ras na Miklošičevi 22 v Ljubljani. In še dodatek - imajo tudi linijo, namenjeno moškim in otrokom, tako da se lahko po nakupih odpravi cela družina.

Če želite znamko, ki izjemno poudarja kakovost in udobje, potem je Alma Ras prava izbira za vas. Prepričala vas bo mehkoba materialov in funkcionalnost pri vsakdanjih izzivih. Več o blagovni znamki lahko najdete na Facebook strani Alma Ras Slovenija