Kako nositi puli? Modna poznavalka Nika Urbas to dobro ve, s takšno kombinacijo ne boste zgrešile

Kako nositi puli? Modna poznavalka Nika Urbas to dobro ve, s takšno kombinacijo ne boste zgrešile (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
30. 11. 2021

Naša modna poznavalka in vplivnica je zagotovo dama, ki soustvarja trende in jih tudi prehiteva.

Zimski dnevi in nizke temperature so tiste, ki nas pripravijo do brskanja po omari in iskanja toplih kosov oblačil. Puli je zagotovo oblačilo, ki nikoli ne gre iz mode, saj ga je s pravilnim kombiniranjem vedno znova mogoče osvežiti.

Katarina Čas je pokazala, kako je treba nositi skinny jeans v letu 2022: Njena eleganca je osupljiva!

To dobro ve tudi Nika Urbas, ki zna poskrbeti za modni videz večnega kosa. Zase je izbrala bel puli s kratkimi rokavi in ga dopolnila z vpadljivo, srebrno verižico v obliki verige. Ta bi mora lahko delovala robustno, a na Niki je na moč elegantna, se vam ne zdi?

Čeprav je hladno, je pokazala, da beline ne gre nositi samo takrat, ko je toplo, tudi pozimi zna biti še kako efektivna! Zraven belega pulija je kombinirala elegantne hlače bež barve, lase pa si je spela v visok čop. Gre za stajling, ki je primeren tako za službo kot prosti čas.

Tudi vi malce pobrskajte po omari, zagotovo imate kakšen puli, ki ga lahko "posodobite" s pravimi detajli - morda z verižico ali s kakšno broško.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)