Kako se znane Slovenke pripravljajo na poletje?

7. 6. 2016

Poletni čas je pred vrati, prav kmalu bomo oblekle kopalke in razgalile kožo, da nas poboža vroče poletno sonce. Se ob tej misli nasmehnete ali zgrozite? Vas je strah obleči kopalke, ker imate trdovratne maščobne blazinice, ki se jih nikakor ne morete znebiti? Ne bojte se, ni še prepozno. Za nasvet, kako pripraviti telo za sproščen sprehod v kopalkah po plaži, smo povprašali znane Slovenke z zavidljivimi postavami.

Da ni vse le v »dobrih genih« nam je zaupala mlada mamica in uspešna igralka Iva Kranjc, ki je v manj kot dveh letih po rojstvu hčerke Sofie, videti bolje kot kdajkoli prej, z zavidljivo postavo brez kančka celulita. Za lepo postavo, pravi, je potrebno preliti tudi nekaj znoja. »Moja skrivnost je, da si, kadar mi čudovite materinske dolžnosti le dopuščajo, privoščim čas zase in za intenzivno vadbo, ki jo ponujajo v WHB Institute. Navdušena sem nad komorami v katerih telovadim s pomočjo infrardeče svetlobe precej bolj intenzivno in krajši času.«

Čudovito dekle, priznana manekenka ter modna blogerka Eva Ahačevčič, ki jo radi beremo v njenem blogu »Love, Eva« pravi, da je verjetno ena redkih, ki je na kopalke vedno pripravljena. Za svoje telo in vitko linijo redno skrbi že zaradi poklicnega ukvarjanja z manekenstvom, letos pa jo čaka tudi najlepši dan – dan ljubezni – saj se bosta v poletnih mesecih z njenim izbrancem Darjanom poročila, kar je še dodaten razlog, da si želi biti na ta dan res popolna. Da ima Eva čas opraviti vse priprave, ki jih zajema poroka in ostale aktivnosti, katerim se službeno posveča, jo pogosto lahko že navsezgodaj zjutraj zasledimo v njenem priljubljenem vadbenem in sprostitvenem centru za ženske WHB Institute, kjer vadi že ob 7. uri zjutraj. »Tukaj preživljam trenutke za dušo in telo!«, je zapisala v svojem blogu, kjer priznava, da je sprva močno dvomila, da bo s polurnim treningom dosegla vidne rezultate, vendar se je v kombinaciji z vakuumom in grelno blazino, vadba izkazala za izjemno učinkovito. Preberite si več o tem v njenem blogu.

Obožujemo tudi vedno sijočo in žarečo glasbenico Dašo Gradišek, ki pove, da se na kopalke in poletno sezono najraje pripravlja z lažjo prehrano, ki temelji na svežem sadju in zelenjavi ter s pomočjo WHB Institute, kjer vsaka vadba šteje skoraj dvakratno. Zaradi pomanjkanja časa in številnih obveznosti pravi, da ji je takšna vadba naravnost pisana na kožo. Po treningu na IR kolesu in razvajanju v AKO savni, se počiti kot prerojena, sproščena in fit, pripravljena na nove življenjske zmage in vsekakor pripravljena tudi na kopalke ter poletna oblačila, ki več odkrivajo kot skrivajo.

Pred predstavitvijo novega parfuma MySpirit by Rebeka SUMMER in profesionalnim fotografiranjem se je v WHB Institute večkrat že navsezgodaj zjutraj potila tudi Rebeka Dremelj, ki priznava, da ji je vadba všeč predvsem zato, ker so ob redni vadbi rezultati res hitro vidni in navdušujoči. Pravi, da je WHB Institute prvič obiskala po nasvetu prijateljice predvsem za to, da je pripravila telo na promocijske fotografije in dogodek, povedala pa je, da imajo vse njihove terapije tudi izjemno sproščujoč učinek.

Znane Slovenke torej pred skokom v kopalke prisegajo predvsem na intenzivno in redno vadbo, ki jo dopolnjujejo tudi z lahkotnejšo prehrano. Najbolj samozavesten in najlepši videz v kopalkah pa vam bo zagotovo prinesla notranja umirjenost, sproščenost v svojem telesu in zadovoljstvo, da ste najlepši prav takšni, kot ste.

Priporočamo