Kako si v času koronavirusa varno napasti oči na rimskem koloseju

Kako si v času koronavirusa varno napasti oči na rimskem koloseju (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
6. 5. 2020 | Promocijsko sporočilo

Kaj ko bi si v času koronavirusa privoščili pogled na pomlad v večnem mestu in si napasli oči na največjem amfiteatru na svetu? Odpotujte virtualno in intenzivno podoživite občutke, ki vam bodo napolnili dušo – tako boste lažje dočakali realne pobege v svet.

Turistične znamenitosti si lahko ogledate tudi virtualno, kar je zdaj, v času koronavirusa, še kako dobrodošlo doživetje. Tokrat se odpravite v rimski Kolosej. In poskrbite, da bo ta izkušnja še bolj avtentična, doživeta ... Preprosto takole ⇓

1 Virtualni sprehajalnik

Vse poti vodijo v Rim! Tokrat se tja odpravite s pomočjo Googlovega zemljevida oziroma uličnega sprehajalnika. Seveda doživetje ne bo povsem primerljivo s pravim ogledom koloseja, a po drugi strani vam tehnologija lahko omogoči poglede tudi s tistih zornih kotov, ki jih v živo ne morete ujeti.

2 Izkušnjo doživite z več čuti

Preden se v večno mesto odpravite v zavetju svojega doma, si pripravite posebno rimsko kuliso. Pripravite si testenine cacio e pepe (sir in črni poper), ki s svojim okusom poosebljajo Rim. Potrebujete le tri sestavine – pecorino romano (ovčji sir), črni poper in testenine. Recept poiščite na spletu, zraven si kot aperitiv ali digestiv privoščite kozarček grappe in spremljavo italijanskih kancon.

3 Pravo omrežje

Da boste lahko nemoteno uživali v tej virtualni dogodivščini, je vsekakor pomembna izbira operaterja. Ko ga izbirate oziroma tudi če ste ga že izbrali, razmislite, ali vam dejansko nudi vse, kar potrebujete, sploh zdaj, v tem kriznem času. Osredotočeni bodite na uporabnost in prednosti mobilnega ali fiksnega omrežja oziroma stabilnost in zagotavljanje storitev tudi v teh kriznih razmerah, ki smo jim priča danes.

Če morda še ne veste, je omrežje Telemach prejelo certifikat za najboljše omrežje po uporabniški izkušnji na slovenskem trgu, ki ga je izdala neodvisna mednarodna družba Umlaut. 

Dolgoročni razvoj mobilnega in fiksnega omrežja, več kot 100 milijonov naložb ter napredna tehnologija in inovacije torej zdaj uporabnikom v Sloveniji potrjeno ponujajo najboljšo uporabniško izkušnjo tako na področju mobilnih kot fiksnih storitev.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri