Kakšna je letošnja zimska moda in kaj obleči za božič in silvestrovo? Lorella Flego odgovarja in svetuje

12. 12. 2019
Deli
Kakšna je letošnja zimska moda in kaj obleči za božič in silvestrovo? Lorella Flego odgovarja in svetuje (foto: Zen)
Zen

Kadar govorimo o modi in spremljamo na televiziji modne prispevke, ne moremo mimo ene izmed največjih modnih poznavalk pri nas, Lorelle Flego. Ker so zunaj že prave zimske temperature, smo tokrat priljubljeno televizijsko voditeljico povprašali o zimski modi ter kaj obleči za praznike.

Lorella, kakšna je letošnja zimska moda? "Zimska moda je zelo bogata in se letos vrti predvsem okoli pletenin, lepih plaščev, usnjenih hlač, dodatkov za lase ... ob tem bi dodala še karo vzorec, ki je močno v modi in pa žamet, ki je nedvomno material letošnjega decembra. Za super elegantno podobo si torej lahko omislimo žametni blazer, ki ga nosimo v kompletu s hlačami, lahko pa tudi s kavbojkami ali usnjenimi hlačami. Zelo lepi so izredno veliki šali, ki vedno poskrbijo za piko na i - notri se prav oviješ in si pripravljen za najhujšo zimo!" pripoveduje zgovorna Primorka.

In kaj velika modna poznavalka in prikupna televizijska voditeljica svetuje za božič in silvestrovo? "Za božič svetujem nekaj rdečega za srečo, zato je lahko tudi le perilo, morda svilen top, trak s pentljo v laseh ali prav obleka v rdeči barvi, zakaj ne. Za silvestrovo so nujne bleščice in pa povsem zanimive zimske barve: poleg črne, ki ostaja klasična in pojem elegance, so tukaj tudi zelena, bordeaux, temno modra, zlata in gorčična, barva smetane, ki je v mojih očeh zelo sofisticirana. Dobra odločitev je tudi bela, kar do glave do pete, z dodatkom zlatega nakita. Naj se blešči! In če vam je do prave pričeske nikar ne pozabite na špangice in obroče za lase, ki so nujno potrebni," je še odgovorila Lorella Flego.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord