Kapa princa Archieja že postaja prodajna uspešnica!

Kapa princa Archieja že postaja prodajna uspešnica! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2020

Znano je, da razni kosi oblačil ali modnih dodatkov, ki jih rade nosijo članice kraljeve družine, požanjejo navdušenje med oboževalkami, zato ne čudi dejstvo, da marsikatera dama hoče oponašati slog vojvodinj Kate Middleton in Meghan Markle.

A Kate in Meghan nista edini stilski ikoni v kraljevi družini - to očitno postaja tudi princ Archie. Svet je namreč osvojila njegova kapica, ki jo nosi na sliki, na kateri je v naročju ponosnega očeta, princa Harryja.

Gre za volneno kapo novozelandske blagovne znamke Make Give Live, ki sta jo Meghan in Harry prejela kot darilo med njunim uradnim obiskom na Novi Zelandiji.

Številni oboževalci so seveda takoj pohiteli in začeli naročevati omenjeno kapo, tako da je spletna stran izdelovalca zasuta z novimi naročili. Sicer pa bodo kupci z nakupom te kapice naredili tudi dobro delo, saj blagovna znamka deluje po humanitarnem načelu: za vsako prodano kapo eno podari tistim, ki potrebujejo pomoč.

Kapice ročno izdelujejo pletilje z novozelandskega otoka Whangaparoapa, tako da so lastniki podjetja kupce zaprosili za malce potrpežljivosti, saj izdelava terja svoj čas.

Priporočamo