Katera restavracija v Ljubljani spada med življenjske izkušnje, ki bi jih bilo greh zamuditi?

Katera restavracija v Ljubljani spada med življenjske izkušnje, ki bi jih bilo greh zamuditi? (foto: DiVino) DiVino
15. 7. 2022 | Promocijsko sporočilo

Si želite organizirati poslovno srečanje ali pa prijetno zasebno druženje pod zvezdami, v objemu čutne glasbe in z vrhunsko postrežbo, modernim ambientom ter hrano, ki kar poboža vaše brbončice? 

Vsi imamo radi dogodke, ki ostanejo v lepem spominu še desetletja in v restavraciji Divino so v 11 letih postali pravi mojstri v organizaciji izvirnih in unikatnih večerov. Slovijo po izvrstni mediteranski, briški in morski hrani, na voljo pa imajo tudi okusne steake, testenice, rižote in pice ter različne veganske in mesne jedi.

DiVino

Pohvalijo se lahko s cateringom na najvišjem nivoju in so proizvajalci svetovno znane penine Mare Santo, katere posebnost je, da tudi dozoreva v slovenskem morju. Takšen način zorjenja doda penini svežino in morske minerale brez primere. Prav senzacionalna pa je po vrnitvi iz globin morja tudi steklenica, ki je posuta s školjkami in sledmi polžkov, ki ji še dodajo vrednost.

DiVino

S prav takšno skrbjo, kot jo posvetijo proizvodnji penine, se posvečajo tudi nenehnemu izobraževanju kuharskih mojstrov, pestri kulinarični ponudbi in doživetju svojih gostov, ki je vedno začinjena s strastjo. Ambient restavracije odlično ponazarja njihov koncept, saj združuje moderno arhitekturo in rustikalnost.

Prostor se razprostira v dveh nadstropjih. Na voljo je restavracijski del, ki sprejme 270 gostov, v sodelovanju z BTC-jem konferenčna dvorana z najnovejšo digitalno in audio opremo za 200 ljudi ter čudovita zelena terasa na strehi Kristalne palače za več kot tisoč ljudi, ki ponuja odprt ambient in razgled nad Ljubljano.

DiVino

Kljub izjemni in dovršeni gastronomiji ter kreativni drugačnosti, se trudijo ostati cenovno dostopni. To je lastnost, zaradi katere se gostje radi vračajo. Restavracija Divino spada med življenjske izkušnje, ki bi jih bilo greh zamuditi.

Prepričali so Ralfa Schumacherja, Tino Maze, Dejana Zavca, Luko Dončiča, Martina Strela, Edina Džeka in Jana Plestenjaka, morda bodo tudi vas. In brez skrbi, število parkirnih mest je neomejeno.