Katie Holmes z leti postaja čedalje bolj seksi!

Katie Holmes z leti postaja čedalje bolj seksi! (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2020

To je dokazala s sliko na naslovnici časopisa InStyle, ki je požela veliko pozornosti.

Za omenjeno revijo je lepa Katie dala tudi intervju, v katerem je odkrito spregovorila o svojem življenju po ločitvi od Toma Cruisa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @instylemagazine for having me on your cover❤️ @laurabrown99 @juliavonboehm @genevieveherr @djquintero @sloaney_77 @enamelle

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Poročila sta se leta 2006, v zakonu sta dobila hčerkico Suri. Katie je dejala, da je bila ločitev intenzivno obdobje, v katerem je vladalo veliko zanimanje javnosti za podrobnosti iz njunega življenja.

"Ljudje, ki jih nisem poznala, so postali moji prijatelji in mi pomagali," pravi Katie, saj je to bilo težko obdobje njenega življenja.

Čeprav sama ni nikoli govorila o razlogih za razpad zakona, je po ločitvi zapustila Scientološko cerkev, ki sta ji pripadala oba s Tomom. Po ločitvi je bila lep čas sama, potem pa šest let v zvezi z igralcem Jamiejem Foxxom. Njuna zveza se je lani končala.

Zdaj pa se zdi, da je Katie naravnost zacvetela - velja za pravo modno ikono, občasno pa si privošči tudi nekoliko drznejši videz. Zato ni nič čudnega, da se marsikomu zdi bolj seksi kot v mlajših letih. Bravo, Katie!

Priporočamo