V teh kavbojkah bodo ženske, stare 50 + videti zelooo elegantne - in noro privlačne!

27. 4. 2024
Deli
V teh kavbojkah bodo ženske, stare 50 + videti zelooo elegantne - in noro privlačne! (foto: Profimedia)
Profimedia

Španska modna vplivnica Carmen Gimeno ne neha navduševati z genialnimi modnimi rešitvami, idealnimi za ženske nad 50 let.

Nekoliko starejše trendi vplivnice, kot so Carmen Gimeno, Maya Musk ali Grace Ghanem, so najboljši dokaz, da se modni stil z leti samo izboljšuje. Instagram profil petdesetletne vplivnice Carmen Gimeno je priljubljena modna destinacija za vse modne dame, ki cenijo moderen, ženstven, praktičen in impresiven stil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno)

Da modne lekcije obvlada z največjim uspehom, je ustvarjalka iz Bilbaa dokazala s še eno genialno kombinacijo, ki preprosto ne pozna starostnih omejitev in že ima svoje sledilce.

Ob vse večjem številu sledilcev na družbenih omrežjih na svojem profilu dokazuje, kako spretno kombinira kose, ki so na voljo v cenovno dostopnih trgovinah, kot so Mango, Zara ali H&M. V njeni omari zagotovo ne manjkajo kavbojke in hlače, ta ustvarjalka pa ima zavidanja vredno kolekcijo, od klasičnih krojev, preko baggy modelov, do širokih krojev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno)

V svojem zadnjem stajlingu je nosila prav tak model kavbojk, s katerim je svojim sledilcem dala popoln navdih za ustvarjanje spomladanskega videza.

Če niste ljubiteljica superg ali mokasinov, Carmen pozna bolj elegantno in včasih udobnejšo alternativo ravnim čevljem. Ne skriva, kako všeč ji je vrnitev balerink, sploh pri širokih kavbojkah. Vse skupaj je zaokrožila s preprostim belim topom in vpadljivim suknjičem iz tvida, ki sta ga navdihnila dizajn legendarnega Chanela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno)

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk