Kdo je vizažistka, ki liči Rihanno?

Kdo je vizažistka, ki liči Rihanno? (foto: instagram.com/lora_arellano) instagram.com/lora_arellano
17. 8. 2015

Lora Arellano – dekle, ki je nekoč delalo na oddelku kozmetike v neki veleblagovnici, je danes ena najbolj iskanih umetnic ličenja z lastnim podjetjem! In ja, prav Lora Arellano je vizažistka, ki liči celo Rihanno.

"Kot umetnica ličenja pri svojem poklicu obožujem, da veliko potujem in vidim kraje, ki jih sicer ne bi. Kot ustanoviteljica svojega podjetja pa obožujem odziv ljudi, ko ugotovijo, kaj vse lahko naredijo z našimi izdelki," pravi Lora, ki se je po končani srednji šoli vpisala v šolo ličenja - Mud Makeup School v Burbanku.

Lora

Najprej je začela čisto samostojno ličiti ljudi za poroke, zabave in najrazličnejša snemanja, nato pa se je odločila, da sprejme stabilno delo prodajalke-svetovalke na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nordstrom. In prav tu je spoznala že omenjeno Dano Bomar, kjer sta kot sodelavki sanjali o svoji lastni znamki ličil.

Medtem so njene fotografije in videoposnetki, ki jih objavlja na svojem Instagram profilu začeli dobivati vse več oboževalcev (danes ima več kot 700 000 sledilcev!).

Kmalu je pritegnila pozornost svetovne zvezdnice Rihanne, ki jo je še posebej navdušil Lorin video Dead Dolly, ki je nastal za Halloween leta 2012.

Preberite več na Cosmopolitan.si, med drugim si lahko ogledate tudi 35 najlepših videzov izpod njenih rok.

Priporočamo