Kim Kardashian spet premika meje modnega (ne)okusa

Kim Kardashian spet premika meje modnega (ne)okusa (foto: Profimedia) Profimedia
7. 3. 2019

O očeh in njihovih malarjih je bilo že veliko zapisanega in opisanega. Tako kot smo si ljudje med seboj različni, so različni tudi naši modni okusi. Nekateri se preprosto požvižgajo na trende in gojijo lastni stil, drugi spet jim slepo sledijo, tretji pa jih narekujejo.

V svetu resničnostnih šovov za narekovalke trendov veljajo ženske pripadnice klana Kardashian, ki so znane po tem, da rade presenetijo ali šokirajo javnost s svojimi modnimi izbirami. Tokrat je bila tarča kritikov Kim Kardashian, ki se trenutno mudi v Parizu, v mestu, ki slovi po svoji toleranci do takih in drugačnih modnih izbir. A Kim je uspelo, da jih osupne - s tigrastim kombinezonom, ki je le malo tega prepustil domišljiji. Seveda je svoje slike velikodušno delila na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An a whatta???

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Izbrala je tudi tipično francosko pokrivalo, znano baretko. Mnenja njenih sledilcev so bila deljena - nekdo je zapisal, da ga je šokirala s svojim modnim neokusom, drugi so spet na vso moč hvalili njen videz. V vsakem primeru je spet dokazala, da zna pritegniti pozornost - tako ali drugače.

Priporočamo