Kim Kardashian z neokusno modno kombinacijo razočarala oboževalce

Kim Kardashian z neokusno modno kombinacijo razočarala oboževalce (foto: Profimedia) Profimedia
27. 3. 2019

Zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian je odpotovala v Pariz, kjer je bila nastanjena v razkošnem hotelu Ritzu.

Pariz velja za mesto, ki je na seznamu svetovnih prestolnic mode, zato so slavni in znani še pod budnejšim očesom modnih poznavalcev, ko se mudijo v enem od takih mest. Kim je tokrat pozornost pritegnila s svojo modno opravo - šlo je za priljubljeni kombinezon. A njeni oboževalci so bili razočarani.

Kim Kardashian

Kim si je oblekla kombinacijo bodyja in nekakšnega kombinezona, ki pa ni navdušila modnih poznavalcev. Veliko uporabnikov družbenih omrežij se je strinjalo, da je bila videti neokusno in ceneno. Da bi bila mera polna, si je preko najlonk z bleščicami obula srebrne sandale, kar pa, kot se je izkazalo, ni bila najboljša modna rešitev, saj je bila videti zelo čudno.

Morda bo Kim sprejela kritike in prihodnjič malce bolj pazila, kaj si bo oblekla. Ko se Kim mudi v Parizu, je okrog nje še več varnostnikov kot sicer, saj se dobro spomni tamkajšnje izkušnje iz leta 2016. Takrat je bila žrtev oboroženega ropa - tatovi so jo zajeli in ji ukradli dragoceni nakit. Na srečo se ji ni zgodilo nič drugega, razen da je ostala brez nakita.

Priporočamo