Ko boste videle te čudovite nohte, si jih boste v hipu zaželele imeti tudi same, fotografija vas bo očarala

Ko boste videle te čudovite nohte, si jih boste v hipu zaželele imeti tudi same, fotografija vas bo očarala (foto: Profimedia) Profimedia
9. 4. 2020

V času ko svetu vlada koronavirus in večina ostaja doma ali pa dela od doma, je več časa tudi za urejanje nohtov in spodnji predlog vas bo zagotovo navdušil.

Morda se v času koronavirusa in karantene tudi same sprašujete, kako bi si v tem času uredile nohte in kakšno manikuro bi izbrale za te pomladne dni, ki jih zaradi nastalega položaja doživljamo povsem drugače.

No, spodnja fotografija vas bo zagotovo navdušila, če pa se je boste lotile pa boste imele zagotovo tudi kar nekaj dela z njo, morda vas bo zaposlila za celo popoldne. Časa je v teh dneh prav gotovo veliko več, zato se morda opogumite in jo naredite na svojih nohtih.

Če vam je ideja všeč ali pa ste morda kaj podobnega ali prav tako odštekanega že preizkusile na svojih nohtkih, pa lahko svoje karantenske manikure delite z nami na našem Facebook profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry I missed your Zoom call I was trying to recreate these nails. 💅🎨 Link in bio for 16 summer nail colors to experiment with now. #regram @laurenladnier

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

Značke: barve nohti

Priporočamo