Kolinda Grabar Kitarović požela pozornost s svojo eleganco

Kolinda Grabar Kitarović požela pozornost s svojo eleganco (foto: Profimedia) Profimedia
12. 11. 2018

Hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović se je te dni mudila v Parizu, kjer so obeležili 100. obletnico konca prve svetovne vojne. Ob tem je pritegnila pozornost modnih poznavalcev z izbiro svojega stajlinga.

No, mirno se lahko strinjamo, da predsednica sosednje države - vsaj kar zadeva videz - v zadnjem času naravnost blesti. S pomočjo diete se je znebila odvečnih kilogramov, zdi pa se tudi, da je v odlični fizični formi. Pa ne samo to: odlikuje jo tudi izbran okus, ko gre za obleke, kar dokazuje na javnih dogodkih.

Tokrat je v elegantni obleki naravnost blestela, kar je razvidno tudi s fotografij, ki so nastale na dogodku.

Kolinda Grabar Kitarović

Za prireditev v muzeju Orsay je izbrala elegantno temno modro obleko, ki jo je dopolnila z okusno srebrno torbico in čevlji z visoko peto. Njen mož Jakov je z izbiro modre kravate poskrbel, da sta bila videti res usklajena.

Dan pozneje, za slovesnost na Elizejskih poljanah, pa je Grabar Kitarovićeva spet presenetila s svojim modnim izborom - bež obleko in plašč je kombinirala s čevlji z visoko peto in leopardjim vzorcem.

čevlji

Prav ti čevlji pa so bili tarča komentarjev na družbenih omrežjih, nekateri so se spraševali, če ni živalski vzorec le malce preveč ... No, glede na umirjeno barvo plašča in obleke lahko mirno rečemo, da ni preveč, ampak lepo dopolnjuje njen stajling.

Kolinda Grabar Kitarović

Vsekakor zanimiva modna zgodba, ni kaj!