Konferenca lepotnih blogerk Beautyfull Bloggers MeetUp je navdušila vse!

Konferenca lepotnih blogerk Beautyfull Bloggers MeetUp je navdušila vse! (foto: Marko Delbello Ocepek.) Marko Delbello Ocepek.
15. 10. 2016

Pred dnevi je v centru Ljubljane, v hotelu Lev potekala druga konferenca Lepotnih blogerk, Beautyfull Bloggers MeetUp. Šestdeset lepotnih blogerk, strokovnjaki z različnih področij povezanih z lepoto in ponudniki lepotnih izdelkov in storitev so se družili in s predajanjem znanja poskrbeli, da bo lepotno blogerstvo v prihodnje še kakovostnejše.

Minuli konec tedna so v čudoviti dvorani Karantanija še posebno uživale predstavnice nežnejšega spola aktivne v digitalnih medijih: v petek se je tam odvijala konferenca za lepotne blogerke, na kateri je 60 lepotnih blogerk poslušalo predavanja strokovnjakov kot so Aleš Bravničar (predaval je kako do trendne in kakovostne Instagram fotografije), Lena Gregorčič, ki je razkrila kako do dobrega SEO zapisa, priznana srbska blogerka Branislava Antović, ki je navdušila s svojo zgodbo o uspehu, Mojca Marš, ki je predala svoje FB znanje, Sanja Macur, ki je razkrila kako povečati promet na blogu, Jeanette Berdos, ki je predstavila unikatnost izdelkov Dvorec Trebnik in Kristina Vidic, make-up artistka, ki je razkrila prihajajoče trende in nas seznanila s podrobnostmi iz zakulisja svetovnih modnih revij.

Nadvse zanimiva je bila tudi okrogla miza o Instagramu, na kateri je poznavalec družbenih omrežij Matej Špehar vplivneže na Instagramu neusmiljeno zasliševal o tehnikah in trikih, ki jih uporabljajo za uspešnost svojih profilov.

Glavni pokrovitelj dodgodka je bila slovenska naravna znamka Dvorec Trebnik, seveda pa niso manjkali tudi ostali ponudniki lepotnih izdelkov in storitev, ki so blogerke navdušili s predstavitvijo prihajajočih novosti. Izobraževanje lepotnih blogerk se je zaključilo z družabnim razvajanjem, saj so se blogerke ob friziranju, ličenju in manikiri zabavale ob glasbi in giff fotografiranju. Dogodek, katerega tema je bila ‚Bodi samosvoja, bodi samorog!', je postregel s trendi v digitalnem svetu, lepoti, hrani, zabavi in res navdušil udeleženke in ostale prisotne. Več utrinkov lahko poiščete v spletu pod #bbmulj.

V okviru dogodka je potekala tudi že druga podelitev blogerskih nagrad Beauty Bloggers Awards 2016. V spletni anketi, ki so jo izpolnile udeleženke, so bili izbrani tisti zmagovalci, pri katerih so se anketiranke zedinile z vsaj tretjino glasov:

  • Kategorija: LIČILA, zmagovalec: Avon Perfectly Matte Lipstick
  • Kategorija: LASJE, zmagovalec: Batiste Šampon za suho pranje las
  • Kategorija: NEGA TELESA, zmagovalec: Afrodita 100% SPA Mousse za telo
  • Kategorija: NEGA OBRAZA, zmagovalec: Dvorec Trebnik Vlažilni serum z hialuronsko kislino
  • Kategorija: SOS IZDELEK, zmagovalec: Vichy Dermablend [3D Correction]
  • Kategorija: DIŠAVA, DIŠAVNA LINIJA, zmagovalec: Le Couvent Des Minimes Eau Sereine
  • Kategorija: SPLETNA TRGOVINA, zmagovalec: Ličila.si
  • Kategorija: SODELOVANJE Z BLOGERKAMI, zmagovalec: Stillmark d.o.o.
  • Kategorija: SLOVENSKA ZNAMKA, zmagovalec: Kozmetika Afrodita
  • Kategorija: BLOGERSKA OSEBNOST, zmagovalec: Nika Veger