Kopalnica, ki na obraz nariše nasmeh

Kopalnica, ki na obraz nariše nasmeh (foto: Geberit Press) Geberit Press
2. 8. 2019 | Promocijsko sporočilo

Novo: Sodobna oblika in funkcionalnost opreme za kopalnice Geberit Smyle.

Želite prenoviti svojo kopalnico in iščete navdih? Geberit, vodilni inovator in ustvarjalec trendov na področju sanitarne tehnike, je razširil svoj nabor in po novem nudi tudi celostne rešitve za kopalnice. S serijo kopalniške opreme, Geberit Smyle, so združili sodobno oblikovno zasnovo z maksimalno funkcionalnostjo modularnih elementov, ki s popolnim prileganjem zagotavljajo neopazne prehode med posameznimi elementi in učinkovito izkoristijo kopalniški prostor. Za prijeten kopalniški ambient po vaši meri, ki vam bo na obraz narisal nasmeh. Pohištvo se elegantno prilagaja obliki keramičnih sanitarnih elementov in se lahko sestavi ter združuje glede na želje kupca. Vzemite si svobodo pri oblikovanju svoje kopalnice, brez sklepanja kompromisov, ko pride do funkcionalnosti.

Nove oblike – Prednosti opreme za kopalnice Geberit Smyle so visoko kakovostni materiali in modularni elementi. Vse skupaj ustvarja vrhunsko kopalnico.

Geberit Smyle – polepšajte svojo kopalnico

Nova in osvežena linija kopalnic, Geberit Smyle, v ponudbi združuje WC-školjko, bide, umivalnik in kopalniško pohištvo. Vse elemente povezuje lahkoten videz, natančne linije in harmonične oblike, ki so odličen odgovor vsem kopalniškim izzivom. Čiste linije in zaobljenost robov pa ne zagotavljajo le brezčasnega oblikovanja, temveč tudi popolno prileganje vseh elementov in neopazne prehode med njimi, ki bodo pričarali zares poseben ambient.

Kopalniško pohištvo, ki združuje estetiko in funkcionalnost

Kakovostno kopalniško pohištvo Geberit Smyle s številnimi modularnimi elementi nudi najrazličnejše kombinacije za najbolj učinkovito izrabo prostora na najbolj estetski način. Združujete lahko različne vrhunske materiale, barve ter odprte in zaprte elemente, s čimer boste razgibali prostor in dodali različne možnosti shranjevanja. Pohištvo dopušča veliko ustvarjalne svobode, saj se lahko sestavi in združuje glede na želje kupca. Omarice in predali omogočajo veliko prostora za pregledno shranjevanje kozmetike.

Med glavnimi prednostmi kopalniškega pohištva Geberit Smyle so:

  • Elegantno oblikovanje in lahkoten videz sta popolno združena z visoko funkcionalnostjo vseh elementov za najbolj estetsko in učinkovito izkoriščen kopalniški prostor.
  • Modularni elementi po želji kupca in neopazni prehodi med keramičnimi in pohištvenimi elementi.
  • Pohištvo je odporno proti vlagi in zagotavlja dolgo obstojnost materialov.
  • Mehko zapiranje predalov in WC deske.

Eleganten videz kopalniškega pohištva Geberit Smyle

Elegantno oblikovani predali ponujajo izjemno kreativno svobodo tako, da uporabniki kar najbolje optimizirajo svoj prostor za shranjevanje.

Geberit Smyle za vsako kopalnico

Ne glede na to, ali je kopalnica za družino, za goste ali zgolj za eno samo osebo, je danes pomembno to, da v prostoru vlada red in da se ga učinkovito izrabi.

O Geberitu

Globalno podjetje Geberit je vodilno v Evropi na področju sanitarnih proizvodov. Geberit posluje kot povezana skupina in je zelo močno prisoten v večini evropskih držav, kjer zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnologije in kopalniške keramike. Proizvodna mreža obsega 30 proizvodnih obratov, od tega 6 na drugih celinah. Sedež skupine je v kraju Rapperswil-Jona v Švici. Geberit ima več kot 12.000 zaposlenih v več kot 50 državah in je v letu 2018 ustvaril neto prodajo v višini 3,1 milijarde CHF. Delnice podjetja Geberit kotirajo na švicarski borzi SIX; od leta 2012 je delnica podjetja Geberit vključena v SMI (švicarski tržni indeks).