Kylie Jenner v modnem jeansu: Retro je IN!

Ne le da je najmlajša milijarderka, Kylie Jenner je očitno pri svojih 21 letih tudi odlična kuharica. Mlada mamica kuha in svoje jedi objavlja na družabnih omrežjih, tako da lahko njeni sledilci vidijo, kaj pripravlja za svoje najdražje. Na svoji spletni strani objavlja recepte pod Kuhajte s Kylie. “Zame je kuharija zelo terapevtska,” pravi mladenka in dodaja, da je vesela, ker zna kuhati, da bo lahko razvajala svoje otroke. (foto: Profimedia Profimedia, Backgrid Uk) Profimedia Profimedia, Backgrid Uk
12. 10. 2019

Očitno je Kylie Jenner navdušena nad modnimi kosi, ki so se nosili v začetku milenija. Moda iz leta 2000 se po njenem stylingu sodeč vrača na velika vrata.

Še vedno so marsikomu pri srcu malce navihani kosi oblačil iz 90-ih let, a lepa Kylie se zadnje čase navdušuje nad spranim jeansom in hlačami na trapez, ki smo jih tako rade nosile v začetku novega milenija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello Monday 🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Na svojem Instagram profilu je namre objavila sliko, na kateri jo lahko občudujemo v jeans kompletu - v hlačah na trapez sprano rjave barve in v ujemajoči se jakni.

Dodajmo še, da so modne influencerke z navdušenjem sprejele ta trend. In če boste v naslednjih dneh na ulicah mest začeli videvati dekleta v podobnih opravah, boste vedeli, kdo jih je spodbudil k temu ... Kylie, seveda!

Priporočamo