Poglejte si najnovejši modni trend Kylie Jenner

6. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Članica slavne družine Kardashian-Jenner ga obožuje ...

90. leta bodo brez dvoma zavladala našim garderobnim omaram. V skladu z novimi trendi se po skoraj dveh desetletjih na ulice vračajo ikonični adidasovi športni copati Ozweego, ki jih obožuje tudi Kylie Jenner. Slavna članica klana Kardashian-Jenner je svojo novo modno pridobitev že ponosno pokazala tudi na osebnem Instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏁🏁🏁 @adidasOriginals #createdwithadidas #adidas_Ambassador #OZWEEGO

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Copati, ki so v 90-ih navduševali ljubitelje udarnih in robustnih modelov, se tokrat vračajo v osveženi podobi!

adidas Originals je v poletnih mesecih predstavil posodobljen športno-modni copat OZWEEGO, ki je hiperfuturistično oblikovanje pripeljal do roba drznosti. S kombinacijo avantgardnega dizajna in značilne tehnologije adiPRENE OZWEEGO predstavlja popolno zedinjenje tradicije z urbanimi trendi prihodnosti.

Z novo interpretacijo, razvito in prenovljeno posebej z mislijo na današnje ustvarjalce urbanih trendov, copati OZWEEGO predstavljajo trenutno najbolj nekonvencionalno navdahnjeno obutev na ulicah. Podoba modela v izzivalnih barvnih kombinacijah tako že drugo tisočletje zapored navdušuje pristaše avtentičnih izdelkov in sodobnih inovacij.

Glede na trende te copate lahko kombiniramo na različne načine, v navdih pa nam je tako lahko tudi Instagram profil mlade zvezdnice!

FOTO: profimedia.si