Le kdo po novem razvaja Alyo, Natalijo in Marka?

Le kdo po novem razvaja Alyo, Natalijo in Marka? (foto: PROMO) PROMO
23. 1. 2020 | Promocijsko sporočilo

Novi hišni pomočnik, ki jih razvaja in v katerega sta se dekleti takoj zaljubili, a tudi Marko ne skriva svojega navdušenja, je pravi kralj v svoji kategoriji – to je iRobot Roomba s9+.

Ko jih ni doma, namesto njih posesa tla

Potem ko je robotski sesalnik iRobot Roomba i7 osvojil igralko Gorko Berden, radijsko voditeljico Tayo Damjan in voditeljico Pio Pustovrh, je zdaj novi iRobot Roomba s9+ popolnoma navdušil pevki Natalijo Verboten in Alyo ter voditelja Marka Potrča.

Novi robotski sesalnik iRobot Roomba s9+ namreč odlikuje izjemno učinkovito in natančno čiščenje, vedno počisti za vami in za seboj, ne ubira bližnjic, odstrani umazanijo tudi s preprog in se ponaša z antialergijskim sistemom, predvsem pa se spozna na vaš dom in očisti, kjer želite in kadar želite.

Brez novega hišnega pomočnika si zdaj nihče od njih več ne predstavlja domačega udobja in čistega doma.

Spet zaljubljena Alya

Energična pevka Alya je večino časa na poti, zato tudi nima časa za vsakodnevno pospravljanje. In zdaj ji novi iRobot Roomba s9+ prihrani veliko časa in energije, ki bi ju sicer porabila za sesanje. »Mislim, da ne bo preveč, če rečem, da sem 'spet zaljubljena'. (smeh) Sploh ne vem, kako sem bila lahko do zdaj brez! To bi morala imeti doma vsaka gospodinja, saj ima tako vsaj malo časa zase. Hvala, Boris, kot sem jaz poimenovala Roombo. Navdušena sem, ker je tih in dela svoje, saj je samostojen. In ko je lačen, se gre sam napajat. Ko čisti, je natančen, poleg tega pa ga lahko upravljam s spletno aplikacijo, tudi če nisem doma. Primeren pa je tudi za domove s hišnimi ljubljenčki, saj sistem čiščenja temeljito pobere vso umazanijo in skrite dlake ljubljenčkov. Ne zamenjam ga za nič na svetu,« je z nasmeškom razložila pevka Alya.

Na novo zaljubljena Natalija

Priljubljena pevka Natalija Verboten že več kot dva meseca uporablja iRobot Roomba s9+ in je nad njim čisto navdušena. »Če se malo pošalim, lahko rečem, da sem kar malo na novo zaljubljena. Res mi lajša življenje, saj so kljub dvema otrokoma, psu in mački tla zdaj konstantno čista. Ljubljenčka bi se z Roombo rada tudi igrala, a naš novi hišni pomočnik je čisto preveč zavzeto delaven za kaj takega in se ne pusti motiti,« je v smehu priznala Natalija, ki jo je pri novem robotskem sesalniku najbolj navdušilo to, da je popolnoma avtomatiziran, preprost za uporabo in izredno učinkovit. »Zdaj smo se nanj čisto navadili in je naš novi član, ki zelo rad sesa, in to zelo natančno,« je še v smehu povedala.

In Markove pohvale

Besed pohvale za novega hišnega pomočnika, robotski sesalnik iRobot Roomba s9+, pa ne skriva tudi voditelj in športni navdušenec Marko Potrč. »Novi robotski sesalnik nam je zelo všeč, še bolj kot prejšnji. Je izredno koristna, marljiva in res natančna živalca. (smeh) Res nam doma olajša življenje. Ne glede na to, ali otroka drobita pod mizo ali imamo pesek in podobno v hodniku, tudi za takšne hipne primere je odlična rešitev. Pritisneš na gumbek in je rešeno. Pri novem iRobot Roombi s9+ je prav to še ena velika prednost, da mu določiš prostor, ki naj ga posesa oziroma počisti. Seveda pa ga tudi načrtovano spustimo po vsej hiši in danes o sesanju ne razmišljamo več. Zlezel nam je pod kožo. Potem pa je tukaj en kup tehnoloških, inovativnih sladkorčkov. Že od prejšnjega vedno uporabljam aplikacijo za upravljanje, kar pomeni, da je res zmeraj na dosegu roke. Tudi ko nismo doma,« je razložil Marko.

Priporočamo