Lea Sirk že leta pazi na svojo podobo!

5. 12. 2013

Primorska pevka Lea Sirk, članica odmevnega glasbenega televizijskega zborčka Marijeve oddaje Moja Slovenija ob vseh materinskih obveznostih do punčke Ael že leta redno pazi na svojo podobo.

Izvedeli smo, da se je simpatična Lea odločila popolnoma posvetiti petju, tako ves preostali paket najraje prepusti v roke svojemu fantu, glasbenemu producentu Gabru Radojeviču in svoji osebni slovensko zelo priznani stilistki Maji Lazar.

"Na modni svet gledam zelo preprosto. Všeč so mi ljudje s svojim stilom, ne glede na to, ali mi je všeč ali ne. Pomembno mi je, da človek nekaj izraža. Ni nujno, da z obleko, lahko tudi s svojim pogledom na svet in energijo. Včasih v modnih oblačilih ne najdem posebnosti, s časom pa ugotovim, da so morda izražala stanje in situacijo v družbi. V bistvu je to, kaj kos obleke želi sporočiti, prava uganka," nam razkrije svoj modni pogled in nadaljuje: "Zelo malo časa preživim v nakupovalnih centrih, ker je to zame izguba časa. Pravijo sicer, da imam občutek za modo oz. to, kar naj bi se zložilo skupaj, a se tega zagotovo nisem naučila. To je očitno prirojeno. Če pa si le karkoli kupim, je to lak za nohte. Všeč so mi odštekane barve v kombinaciji s še bolj odštekanimi. Smeh. Sicer pa za svoj popolni medijski videz poskrbi Maja Lazar. Najbolj na svetu sem hvaležna, da sem se nekoč obrnila nanjo. Od takrat je ne bi zamenjala za nič. Dobro ve, v čem se počutim dobro. To je zame najbolj pomembno. Maja se dobro zaveda, da moje delo ni 'sprehod po pisti in nazaj', ampak petje. Na odru se moram dobro počutiti in uživati. Ko sem odštekano oblečena, se počutim še bolj močno in prezentno."

Priporočamo