Lepa afna: "Ne gre samo za zvezke, to je moj ponos!"

Lepa afna: "Ne gre samo za zvezke, to je moj ponos!" (foto: Lepa afna Press) Lepa afna Press
14. 6. 2019 | Promocijsko sporočilo

Lea Filipovič, nadvse priljubljena slovenska vlogerka, je na očarljivem dogodku v ljubljanski slaščičarni Lolita s ponosom predstavila svojo novo šolsko kolekcijo Lepa afna. Kolekcija osemnajstih izjemno lepih šolskih izdelkov je čudovita kombinacija privlačnega videza in kakovosti. Nad izdelki bodo navdušeni tako šolarji kot njihovi starši.

Luč sveta je ugledala nova kolekcija šolskih izdelkov Lepa afna. Od 14. junija je na voljo na spletni strani kopija-nova.si v okviru staršem dobro znane storitve Vse za šolo v paketu, za katerega se odloči kar 23 odstotkov staršev in osnovnošolcev.

Ekipa je vse!

Novo kolekcijo je Lea Filipovič, ki vloga pod zelo uspešno blagovno znamko Lepa afna, predstavila novinarjem in svojim stanovskim kolegicam na zelo ganljiv način. »Človek ne more biti popoln, lahko pa si najde takšno ekipo. Zelo sem ponosna, ker je moja ekipa precej popolna. Ekipa je vse! Moram vam povedati, da ne gre samo za zvezke, to je moj ponos,« s temi besedami je Lea Filipovič odprla dogodek in se toplo zahvalila vsem, ki so sodelovali pri nastajanju njene šolske kolekcije. Še posebej slovenskemu podjetju Kopija-nova, ki je v sodelovanju z njo prepoznala dodano vrednost ter s toliko truda in znanja poslala na trg šolsko kolekcijo Lepa afna.

Šolarji so nad Lepo afno navdušeni

»Otroci želijo danes izdelke, ki so jim všeč, in ki jih bodo uporabljali s še večjim veseljem. Ponosen in vesel sem, da je šolska kolekcija Lepa afna v našem programu. V teh dneh, ko obiskujem šole in lepimo plakate, ki naznanjajo to kolekcijo, vidim, kako zelo so mladi navdušeni nad Leo, zato sploh ne dvomim o velikem uspehu te zgodbe. Vedno smo stavili na kakovost, zdaj smo temu dodali še piko na i,« je povedal Andrej Krampl, direktor in idejni vodja podjetja Kopija-nova, ki s slovenskimi šolami s storitvijo Vse za šolo v paketu sodeluje že 24 let.

Več o sami storitvi Vse za šolo v paketu je razložil vodja marketinga podjetja Kopija-nova, Dominik Buser. »Storitev Vse za šolo v paketu je nadvse priročna rešitev za starše in šolarje, saj ponuja na enem mestu vse delovne zvezke in šolske potrebščine, ki so jih učitelji izbrali za šolarja. Med njimi bo od 14. junija naprej na spletni strani Kopija-nova.si na voljo tudi šolska kolekcija Lepa afna, s tem smo jo približali vsem dekletom, verjamemo, da jo bodo uporabljala z velikim veseljem.«

Šolske potrebščine so bile zanjo največja nagrada

Dogodek je čustveno zaključila mama Lee Filipovič, Bernarda Spalevič. Povedala je, da so imele za Leo v času šolanja šolske potrebščine posebno vrednost. »Vedno so ji šolske potrebščine pomenile nekaj več. To je bila zanjo nagrada za dobro delo, za odlične ocene. Nikoli ni želela drugega kot to, da si jih lahko izbere sama. Hranila jih je z neizmerno ljubeznijo, nikoli izgubila ali poškodovala,« je povedala Bernarda Spalevič.

Zgodba s šolsko kolekcijo Lepa afna se je torej začela že davno. V upih in sanjah deklice, ki je imela rada šolo in šolske potrebščine. Sanje so srečale resničnost, zdaj ima Lea Filipovič natančno takšno šolsko kolekcijo, kot bi si jo izbrala, ko je še obiskovala šolo.