Lepa Brena: Čevljev ne šteje več!

Lepa Brena: Čevljev ne šteje več! (foto: Arhiv Lea) Arhiv Lea
Vir: Lea
3. 7. 2016

Z divo balkanske glasbene scene, Lepo Breno, smo spregovorili o njenih številnih potovanjih, darilih in celo ljubezni do čevljev.

Na družbenih omrežjih je zaokrožila zanimiva fotografija darila, ki ga je Brena prejela od sina Viktorja. Kot nam je pojasnila, to ni bilo darilo, temveč bolj šala na njen račun.

"Ko sem videla to, nisem mogla verjeti svojim očem in sem se začela smejati. Ljudje danes govorijo vse mogoče in fascinirana sem nad tem, kje je mikrofon končal," nam je v smehu pojasnila Lepa Brena, ki je darila že nekaj časa ne navdušujejo. Ne ve namreč, kaj bi ji lahko še podarili in bi bila vesela zaradi tega.

Največ ji pomenijo sladke male pozornosti, trenutki, ki jih preživi z najdražjimi. "Ne bi me navdušilo niti, če bi mi nekdo podaril hišo. Veliko več mi pomeni kakovostno preživet čas z družino, prijatelji ..." je povedala pevka, ki je sicer velika ljubiteljica različne obutve. Dvakrat na leto tudi pregleda svojo garderobo in podari vse, česar se že nekaj časa ni dotaknila ali oblekla. Kljub temu pa še vedno rada nakupuje in zapravlja, čevljev v omari pa praktično ne šteje več.

"Ne smem jih šteti, ker jih imam preveč, vendar vsako leto kupim veliko novih parov. Zaradi dela ved­no potrebujem nove in drugačne stvari," je pojasnila diva.

Priporočamo