LEPA MAMI - darilni paket, ki bo razveselil vsako mamico

LEPA MAMI - darilni paket, ki bo razveselil vsako mamico (foto: Lepa mami Press) Lepa mami Press
23. 9. 2017

Matere pogosto pozabljajo na pomen svojega osebnega zadovoljstva, ki je zelo pomembno za prijazno, veselo in sproščeno družinsko vzdušje. Darilni paket LEPA MAMI je odlična rešitev prav za tovrstne »pozabljivke«, saj jim ponuja kar šest visoko kakovostnih slovenskih izdelkov, predvsem iz naravnih sestavin, ki so namenjeni kratko odmerjenim, a nujnim trenutkom samo zanje.

   

Idejo o darilnem paketu sta razvila mlada starša Nina Kamien Šimnovec in Nejc Šimnovec. Nina je v času svojega porodniškega dopusta ugotovila, da je slovenski trg izjemno bogat s ponudbo izdelkov za otroke, nečesa, kar bi bilo ob hitrem nakupu namenjeno zgolj mamicam, pa ni našla. Zato sta z možem oblikovala darilni paket s šestimi slovenskimi izdelki, ki je zelo lepo in uporabno darilo za vsako mamico.

Darilni paket LEPA MAMI vključuje družinski rokovnik Mamina (po)MOČ, ki ga je izdelala znana slovenska blogerka Danijela Č. Sluga, avtorica bloga Mami na OFF; Lekovitino univerzalno intenzivno vlažilno kremo ROSA+ ter Lekovitino negovalno masažno olje KOKTAJL; naravno milo iz kozjega mleka znamke #42, ki je še posebej primerno za občutljivo kožo; ročno izdelan balzam za ustnice Krasna, ki ne vsebuje nikakršnih umetnih sestavin; in zapestnico ali elastiko za lase, odvisno od kreativnega navdiha, Pastel Pink, s katero bo vsaka mamica popestrila svoj izgled.

Poslanstvo LEPE MAMI je polepšati kratke proste trenutke mamicam ter jih spomniti na misel "srečna mami je srečen otrok". Skrbno izbrani, visoko kakovostni slovenski izdelki, shranjeni v lično darilno škatlo, bodo zagotovo razveselili vsako mamico. Kar je pogosto enako pomembno, pa bodo olajšali odločitve prijateljev, prijateljic, družine ali sodelavcev, s čem obdariti mlado mami.

Darilni paket LEPA MAMI je na voljo v spletni trgovini www.lepamami.si in je na pošto dostavljen v najkrajšem času.

Priporočamo