Lepotna kolumna Nike Veger: Kozmetični sejem v Ljubljani

Lepotna kolumna Nike Veger: Kozmetični sejem v Ljubljani (foto: Jana) Jana
Vir: Jana
28. 3. 2017

Kot ljubiteljica lepote ne potrebujem veliko razlogov, da se odločim za obisk kozmetičnega sejma. Že to, da bom na enem mestu spoznala vse novosti lepotnega področja, je dovolj. 

Zato se vsako leto odpravim na katerega od kozmetičnih sejmov v tujino, za nič na svetu pa ne bi zamudila tega doma, 9. aprila.

Lani se je po dolgem času tudi v Ljubljani v okviru sejma Love Beauty na kupu zbrala vsa lepotna branža; ponudniki izdelkov in storitev s področja kozmetike, frizerstva, estetike, velnesa in drugih kozmetičnih dejavnosti.

Na enem mestu sem lahko spoznala, preizkusila in tudi kupila izdelke, ki jih ni na voljo v verigah drogerij, odkrila sem nove, butične znamke, ki si šele utirajo pot na našem trgu, in zaznala, kaj se bo na področju kozmetike dogajalo v prihodnjem letu.

Letos bo sejem kozmetike potekal drugič in organizatorji trdijo, da so lanske pomanjkljivosti odpravili, šoping ponudba pa bo še večja. Kot ženska bi se sejma udeležila že zato, ker lahko na njem kozmetiko kupujem po ugodnejših cenah, tudi tako, ki je sicer na voljo le profesionalkam. Kot lepotna navdušenka pa tudi zato, ker so tovrstni dogodki vedno obogateni z zanimivimi predavanji. Tako bom v nedeljo, 9. aprila, na kozmetičnem sejmu Love Beauty lahko spoznala lepotne skrivnosti kultne kozmetične terapevtke Deborah Mitchell, osebne kozmetičarke Dannii in Kylie Minogue, Gwyneth Paltrow, Victorie Beckham, članic britanske kraljeve družine ... ter pionirke na področju vključevanja čebeljega strupa v izdelke. Pičiš na Gospodarsko razstavišče tudi ti?

Spremljajte Niko na: www.beautyfullblog.si

Priporočamo