Lepotni ritual z Manjo Stević

Lepotni ritual z Manjo Stević (foto: pop tv) pop tv
Vir: Story
14. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

"Moj lepotni ritual je dokaj bazičen, ker sem minimalist, ko gre za rituale. (smeh) Skrbim za to, da sem vedno videti sveže in čisto, se pravi so izredno pomembni negovani lasje in lepi nohti - brez tega ne gre!" nam je zaupala voditeljica, novinarka in Novina modna mrha brez dlake na jeziku, Manja Stević.

Njen lepotni ritual ...

"Vsaj dvakrat na teden se res posvetim lasem in jih posebej nahranim z oljem, saj so kar poškodovani od barvanja. Res pa je, da imam specifičen jutranji ritual, ki zajema temeljito čiščenje obraza, vlaženje z vodo iz vrtnice in nanašanje olja od vrtnice. Lahko bi rekli, da sem obsedena s tem, da imam čist in dišeč obraz."

Najljubši lepotni izdelki:

ZA OBRAZ: olje vrtnice Khadi, voda vrtnice Melvita, gel za čiščenje obraza Darphin.

ZA TELO: 100-odstotno karitejevo maslo ali bio kakavovo maslo in kokosovo mleko.

ZA HIGIENO: gel za prhanje z vonjem kave znamke Yves Rocher, šamponi za lase Kevin Murphy, piling za telo Ulola.

ZA ROKE: 100-odstotno karitejevo maslo.

ZA LASE: Najvišje so pri meni uvrščeni produkti Khadi, še posebej olja. Obožujem njihovo ajurvedsko olje za lase in olje vrtnice za obraz.

Ličila, brez katerih ne more:

Kamuflažni pudri MUD in Make up forever, krema za oblikovanje obrvi Iinglot in šminka v obliki črtala za usta znamke DM Trend it up.

Manjin top izdelek pa je zobna ščetka Philips Sonicare

"Z eno besedo 'noro'! Tako zelo sem navdušena nad zobno ščetko Philips Sonicare, ker mi lepi zobje pomenijo vse na svetu! Resnično je zdaj umivanje pravi užitek, ker vem, da se mi ni treba posebej mučiti in ščetkati.

Ponavadi sem obupala, sploh ko sem bila utrujena in sem si morala umiti zobe. Zdaj za popolno čiščenje poskrbi Philips Sonicare, saj vse to naredi ščetka, ki ima super funkcije. Ker na splošno rada stiskam gumbe, (smeh) se nenehno zabavam z menjanjem funkcij.

Rezultat pa je izjemen; nisem še imela bolj čistih zob kot zdaj! Pa tudi, manjkrat se bom morala odpraviti k zobozdravniku na čiščenje zob, ker ta ščetka temeljito odplakne vso umazanijo, zaradi katere se ponavadi nabere zobni kamen (kava, cigarete itd.)."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story50/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 50/2016

Story 50/2016, od 08. 12. 2016